Сервиз (гараж) на булевард Gouin? Митко, май.
- ablood
- Обратна връзка:
Сервиз (гараж) на булевард Gouin? Митко, май.
Някой ми спомена за българин, бачкащ в сервиз (гараж) на булевард Gouin? Митко, май.
Някой да знае нещо? Връзки към него? Отзиви?
Re: Сервиз (гараж) на булевард Gouin? Митко, май.
много е точно момчето - от както имам кола(2004) все той се грижи за неяablood написа:Някой ми спомена за българин, бачкащ в сервиз (гараж) на булевард Gouin? Митко, май.
Щом като от Денвър идваш да се грижи за колата ти, явно е доста добърpoumpy написа:много е точно момчето - от както имам кола(2004) все той се грижи за неяablood написа:Някой ми спомена за българин, бачкащ в сервиз (гараж) на булевард Gouin? Митко, май.

да аз съм много консервативен и когато съм доволен от нещо не го сменям. какво са някакви си 3000 км за един преглед на кола.com написа:Щом като от Денвър идваш да се грижи за колата ти, явно е доста добърpoumpy написа:много е точно момчето - от както имам кола(2004) все той се грижи за неяablood написа:Някой ми спомена за българин, бачкащ в сервиз (гараж) на булевард Gouin? Митко, май.

Явно си от скоро във форума и не знаеш, че съм в Денвър само от началото на тази година.
-
От 5 години ходя при Митко и досега не съм имал проблем по отношение на качеството. Все пак не сам поправял нишо по-сериозно, но каквото е свършил по колата не е имало проблем после. Също така е точен и по отношение на това което има да се поправя в смисъл не си измисля допълнителни неща за смяна. Лошото е че последниат път ми поиска доста повече от нормалнто за няколко дребни неща и ми се струва че като станеш редовен клиент и цената се покачва ама дано да се лъжа.
Навремет ми го препоръча един съсед който работеше като механик при него.
Навремет ми го препоръча един съсед който работеше като механик при него.
за сервиза
Моля дайте адрес на сервиза. Ще ми се да се орентирам, дали ми е близичко и на мен.
Re: за сервиза
9610 Gouinave написа:Моля дайте адрес на сервиза. Ще ми се да се орентирам, дали ми е близичко и на мен.
Относно качеството ще се въздържа да коментирам,но относно цените от собствен опит мога да кажа ,че не взима прекалено само от редовни клиенти(както предполага delisted_2).Аз съм ходил само веднъж и така ме изрязка ,че се заклех ,че ако ми се счупи колата пред неговия гараж,ще си викна реморкаж и ще ида в произволен друг гараж.