Здравейте мили съграждани
Преди няколко месеца, благодарение на един приятел, който вече е в Монреал направихме две три срещи . Сега вече го няма, но ние сме тук и се подготвяме кой за интервю, кой за заминаване, кой за документи.......
Но спряхме да се събираме (или поне аз не знам).
И без да искам засегна никой, ви предлагам да почерпим опит от варненските ни приятели и съмишленици. Хората си се събират всяка седмица и обменят опит и информация
Другари !
Мили приятели - дайте да се съберем и да видим какво става на "бойното поле"
Всички сме обединени от една грандиозна идея: "Да имигрираме "
Всеки е събрал някакъв обем информация. Дайте да се видим и да обменим малко опит и да си полафим Сигурен съм, че има какво да си кажем.
Предлагам да се съберем и да си почешем езиците - И НАЙ-ВЕЧЕ ДА СИ ПОГОВОРИМ НА ФРЕНСКИ
И понеже времето напредва и сесията наближава предлагам да си организираме среща . Мисля, че мястото на което се събирахме е добро и затова нека да остане същото. За тези, които не знаят това е заведението до "Гъбката" в Морската градина, която е на края на "Богориди". Заведението е открито и е едно такова дървено и има много знаменца окачени по тавана. За отличителен белег ще предложа себе си, като ще съм със ЗЕЛЕНА ШАПКА С КОЗИРКА. Много ще се радвам ако дойдете
Да бъдем задружни
Да не се затваряме в черупките си
Да бъдем ПРИЯТЕЛИ
ДАТА НА СРЕЩАТА: 18. 05.2008Г. - НЕДЕЛЯ
ВРЕМЕ: 18.00 ЧАСА
ЗАПОВЯДАЙТЕ