Паспорт за 6-месечно бебе?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
sgeorgieva

Паспорт за 6-месечно бебе?

Мнение от sgeorgieva »

Здравейте!
Може ли някой, който е подавал документи до Виена и за дете да ми каже дали е необходимо да вадим паспорт за 6-месечния ни син. Достатъчно ли е само да изпратим преведен акт за раждане? А ако сте вадили такъв паспорт, имаше ли изисквания за снимката на бебето? Както разбирате, притеснявам се, че ще е много трудно да извадим снимка, която да отговаря на изискванията - светъл фон, размери и тн.
Благодаря ви предварително.
Аватар
aligator

Мнение от aligator »

Ха и нашта дъщеричка беше на 6 месеца когато подавахме документи и искарахме и на нея паспорт.Във фотостудиото аз я държах настрани,така че да не правя фон.Жена ми и една служителка й правеха физиономии за да привлекат вниманието и към фотоапарата и така направихме снимката.Голям цирк беше.Ама трябваше.Изисквания,какво да правиш.
Последно промяна от aligator на Вто Май 06, 2008 5:13 am, променено общо 1 път.
Документи Виена 07.05.2007
Интервю 27.05.2008
Документи Букурещ 29.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008
toni_mitko

Мнение от toni_mitko »

нашето бебе беше на 4 месеца и всичко мина ок
sgeorgieva

Мнение от sgeorgieva »

Благодаря ви за бързите отговори. :D
Таня

Мнение от Таня »

нашето бебе беше на 2 месеца, когато му правихме паспорт. Аз я държах, на снимката даже леко ми се вижда ръката.
emimilanova

Мнение от emimilanova »

Нашето бебе беше на 7 месеца, като му направихме паспорта. За снимката го сложиха да седне на едно столче, а аз клекнах зад столчето да го придържам. Сега е на 1 година и 7 месеца и вече изобщо не си прилича на снимката :roll:
Аватар
yani_iva

Мнение от yani_iva »

нашето моми4енце беше на 50 дни като му подадохме документите за паспорт.И аз се правих малко на маймуна докато я снимаме но снимката стана много хубава.Успех на вси4ки!
Изображение
Публикувай отговор