Privet dragi priateli, polu4ih si barkodovete ot BUCAREST i originalnite Certificats de selection OT VIENA po po6tata /as sum ot 12 sesia kogato ni davaha samo pisumceto na la Rue bez istinski certificat/, no tova sa podrobnosti.
Molia dekemvriicite ili drugi koito sa naiasno kajete mi sega triabva li da pratia Crtificatite OT VIENA do Bucarest kudeto sum pratil samo pismoto ot la Rue /estestveno i vsi4ki drugi formuliari/?
VAJNO E - 4akam otgovor!
Ми не знам как е за Букурещ. Ние наще сертификати от представителството на Квебек в посолството на Канада кадето ни ги взеха (имаме по два оригинала на човек). Така че мисля че подобно трябва да е и за там.
Наистина, издават два екземпляра от сертификата, аз специално не открих никаква разлика. Направих ксерокопие на единия от двата и това изпратих. Но в описа на документите, които искат в Букурещ не пишеше, че искат сертификата. Аз да се застраховам го изпратих.
В придружаващото писмо към сертификатите от Виена пише, че копие от сертификата е изпратено до посолството отговорно за България.
Така че смятам изпращането на копия от сертификатите за излишно
По принцип в Букуреш трябва да имат вашите сертификати, но за всеки случай не пречи да им се изпрати и копие.
Успех по-нататък, успешни медицински и бързи визи!!!