СРЕЩА ВЪВ ВАРНА - 4 МАЙ 2008 - АЛБА 18.00ч.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
rorcho
Обратна връзка:

СРЕЩА ВЪВ ВАРНА - 4 МАЙ 2008 - АЛБА 18.00ч.

Мнение от rorcho »

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Привет мои съфорумци ! :dance:

Тъй като не сте много послуишни и не се събирате редовно то реших да дойда от Vancouver във Варна за да оправя нещата :dance:
Да сте послушни и да дойдете :dance:

Във БГ ще бъда до 12 юни , така че ще може да се видим няколко пъти ! :dance:

Срещата е на същото място както винаги АЛБА - 18.00ч 4 МАЙ (НЕДЕЛЯ) 2008г. :dance:

За незнаещите - АЛБА е четири етажна бирария намираща се в центъра на ВАРНА по точно натисни там >> http://rori.hit.bg/ALBA/index.html Redghost :dance:

В началото се чакаме отпред на АЛБА около 15мин. и после, ще отидем на ДОЛНАТА ЧАСТ НА ЗАВЕДЕНИЕТО ако са го затворили значи ще сме на ЛЯТНАТА ГРАДИНА но се самнявам да функционира, още не е много топло за там. Когато сме вънка обикновенно сме близко до детският кът ! :dance:

Надявам се че няма само да четете това, което съм написал а и вие да напишете по нещо весело ! :dance:

Rorcho е един висооооок млад ерген (190см+2см(бонус в последните г.) така че надали ще се чудете кой е организатора. :dance:

Be happy :beer2:

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
arogance

Мнение от arogance »

Заради теб ще дойда. Може и да закъснея малко, но ще съм там. :D
Аватар
thebull

Мнение от thebull »

Това че си висок, млад и ерген го знаем, но за красив май се надценяваш нещо :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

мухахахахаха;

Доживях да те видя да пишеш в този форум. Отиде във Ванкувър, за да си по-далече от мене, но изглежда не си издържал моето отсъствие и се върна. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Подготви си говорния апарат, че ще има да разказваш.

И все пак да не забравя да благодаря на Луфтханса че те докараха да те видим. И на 12.06 ще съм благодарен че са те откарали. :beer: :beer: :beer:

Радвам се че си тука. И nEnjoy-вай престоя си в умопомрачително красивата морска столица. :evillaugh3: :evillaugh3: :rev: :rev: :rev: :rev: :rev: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Рорчо,още ли си млад и висок ерген?
Аз си мислих,че вече си порастнал ,а ти пак си останал висок :)(недей да търсиш в това изречение логика,няма такава )
Ей не те хранят Канадците,не ги е срам 8)
Добре е ,че си добре!
Ще се видим ,но дали ще е тази събота не е сигурно.
:beer:
becks

Мнение от becks »

Рорчо, жив ли си бе, май френд ;)

Съвсем ти изгубихме следите в тоз Ванкувър :beer:
Аватар
rorcho
Обратна връзка:

Hi

Мнение от rorcho »

Becks .... ако не се лъжа съм ти дал тел. номера ми във ВАН ! :D Един от плюсоветв на живота ми в Канада е че , там ме мързи да готвя много много и сам отслабнал с около 6 кг :oops: , в БГ имаше кой да ми готви :wink: :wink: :wink: :D Още на следвашият ден откакто пристигнах във Варна атакувах Гюрлата :D :D :D
Решил съм да си поддържам формата 8)

Be happy :beer:
Аватар
hellstorm
Обратна връзка:

Мнение от hellstorm »

Жалко имах желание да дойда да се запознаем,но за съжаление съм нощна смяна на 04.05.08. Кофти работа,но на другата среща мога и да имам късмет.До тогава и аз ще съм пуснал документите до Виена въпреки,че можех от извора да получа информация дали съм направил всичко.Но....
Приятно прекарване от мене. Good Luck& Have Fun :beer: :beer: :beer:
Je respecte ton avis, mais c'est pas le mien donc c'est pas le bon.
Публикувай отговор