Трябва ли да се направи такава застраховка ? От тук ли си я направихте или на място там?Ако си имал разходи преди 3- ия месец ,те се възстановяват при получаването на картата - това вярно ли е?Тогава има ли смисъл от такава застраховка? Много въпроси ....
Мерси предварително!!!
Nova9 написа:Ако си имал разходи преди 3- ия месец ,те се възстановяват при получаването на картата - това вярно ли е?
Аз не знам такова нещо. Иначе ние нямахме застраховка, дойдохме тука и тогава си направихме. Аз имах разходи, клеймнах ги и ми ги възстановиха горе-долу всички. Като теглих чертата застраховката ми беше по-скъпа от разходите, но всичко се случва, по-спокойно е със застраховка. Мисля че е по-добре на място да бъде сключена. После само пращаш документите на един местен адрес, аз някъде след две седмици получих чек обратно. Иначе от Бг не знам как стоят нещата. Чувам хората се застраховат от Бг за времето на полета. Лек полет и късмет
http://www.danielkatev.com/travelins
мисля, че много хора, които заминаха си направиха при него застраховка медицинска за първите три месеца, най-добре му се обадете или пишете на e-mail за условията.
Успех!