Може ли някой да даде съвет дали е хитро да си поискам приравняване на дипломата от тук (БГ - то де

На мен ми казаха че забавянето от 2-3 месеца при евалюацията е точно за да провери Министерството да ли дипломата е фалшива или не...kapitanovn написа: ... димек да ми ударят един печат че са издали наистина дипломата, а не съм си я изографисал сам
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
заверка трябва не от факултета а от министерството на образованието. трябва да ти сложат АПОСТИЛkapitanovn написа:Здравейте!
Може ли някой да даде съвет дали е хитро да си поискам приравняване на дипломата от тук (БГ - то де), или е по-добре на място в Квебек? И още: от университета ли трябва да се измъкне заверка (димек да ми ударят един печат че са издали наистина дипломата, а не съм си я изографисал сам
), или от министерството. Те много станаха въпросите... моля за съвет как да постъпя!
![]()
За пореден път: Канада НЕ ПРИЗНАВА апостилите, така че легализацията е абсолютно ненужна.montrelcho написа:заверка трябва не от факултета а от министерството на образованието. трябва да ти сложат АПОСТИЛkapitanovn написа:Здравейте!
Може ли някой да даде съвет дали е хитро да си поискам приравняване на дипломата от тук (БГ - то де), или е по-добре на място в Квебек? И още: от университета ли трябва да се измъкне заверка (димек да ми ударят един печат че са издали наистина дипломата, а не съм си я изографисал сам
), или от министерството. Те много станаха въпросите... моля за съвет как да постъпя!
![]()
Напълно подкрепям мнението!Independent написа:За пореден път: Канада НЕ ПРИЗНАВА апостилите, така че легализацията е абсолютно ненужна.
Аз също,апостил-а е само за евросъюза.Жени написа:Напълно подкрепям мнението!Independent написа:За пореден път: Канада НЕ ПРИЗНАВА апостилите, така че легализацията е абсолютно ненужна.