Здравейте съфорумци!
Моля да ми дадете някакви насоки за следното: за пращане и получаване на пари БГ - Квеб. хитър избор ли е дебитна карта маестро от Райфайзен?
В други теми с подобни казуси си спомням, че говорите за проблеми с тегленето на пари от български карти в кебек заради чиповете. Как точно стоят нещата и този проблем важи само при теглене от банкомат или изобщо(т.е. и тегленето "на гише ли е проблемно")? Бихте ли ме посъветвали как точно да постъпя за да получавам/пращам преводи
Инфо за Маестрото
-
- Обратна връзка:
Инфо за Маестрото
Кое си требе, оно си сака!
- Дякон Игнатий
-
- Обратна връзка:
С дебитна карта нчма ли да ти излиза много скъпо? Ние като гледахме комисионните, ни се сториха доста високи.
За получаване и изпращане на преводи според мен добър вариант е да си откриеш сметка в България и после в Канада. И после ще можеш да получаваш пари, с онлайн банкиране може сам да си превеждаш парите, зависи дали банката в България предлага тази услуга. Изгодно е обаче за по-големи суми.
За получаване и изпращане на преводи според мен добър вариант е да си откриеш сметка в България и после в Канада. И после ще можеш да получаваш пари, с онлайн банкиране може сам да си превеждаш парите, зависи дали банката в България предлага тази услуга. Изгодно е обаче за по-големи суми.