Еx тая Canada от колко време мечтая да се върна там и с ...
Еx тая Canada от колко време мечтая да се върна там и с ...
Еx тая Canada от колко време мечтая да се върна там и с рака на саpцето да вдигна Canada флага,
кaкто го прaвихме . ...да се прибра при мойта скука и спокиствеие .
Да ме пита шефа днес сто не съм happy/Да ми дадат vana и да отида on the road и да си чекна обектите и мрежата да ли Bсичко е наред,
или моя приятел Андруе да каже адебе Аиво<Иво>
взели кондо и хубава кола Да сизема моите 21 /h
а и после да си зема 31/ h в IBM
КАК хубаво и спокино си живеех а аз не та не скучномие .Истината е че така бях отвикнал ot BG че летището в виена ми се видя едно село
Еx мечти мечти
О.Canada
кaкто го прaвихме . ...да се прибра при мойта скука и спокиствеие .
Да ме пита шефа днес сто не съм happy/Да ми дадат vana и да отида on the road и да си чекна обектите и мрежата да ли Bсичко е наред,
или моя приятел Андруе да каже адебе Аиво<Иво>
взели кондо и хубава кола Да сизема моите 21 /h
а и после да си зема 31/ h в IBM
КАК хубаво и спокино си живеех а аз не та не скучномие .Истината е че така бях отвикнал ot BG че летището в виена ми се видя едно село
Еx мечти мечти
О.Canada
-
Този явно много е закъсал в БГ-то щом след 2 години завръщатне още виси в канадския форум. Къде ли му са бг купоните и курортите да му заместят канадската скука.
Интересно защо не сме видели Billy T да се връща в форума - той човека доста по скоро от иваило се завърна ама няма време за глупости като изпростяване из форумите.
Интересно защо не сме видели Billy T да се връща в форума - той човека доста по скоро от иваило се завърна ама няма време за глупости като изпростяване из форумите.
Абе в той форум само селиндури бре неизявилисе в бг
Абе в той форум само селиндури бре неизявилисе в бг
амам май и canada са същите бършат газовете на по богатите и мислиит че живеат а вшасност нимат нищо ни коли ни жени ни апртаменти ни живот ама си викат абе нисме о канадско слуги ама и те не го осъзнават коклко са зле
амам май и canada са същите бършат газовете на по богатите и мислиит че живеат а вшасност нимат нищо ни коли ни жени ни апртаменти ни живот ама си викат абе нисме о канадско слуги ама и те не го осъзнават коклко са зле
Re: Абе в той форум само селиндури бре неизявилисе в бг
Време е за революция, Иво!ivailo1968 написа:Абе в той форум само селиндури бре неизявилисе в бг

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
-
Re: nema che odim na blue mountain na ski za tei deto neznat
Първо научи български и тогава се прави на отворен.ivailo1968 написа:nema che odim na blue mountain na ski za tei deto neznat kvoe
che e po evtino u canadsko
Imali jelasti da se prebroim.
http://www.bluemountain.ca/
Ако си мислиш че само ти знаеш за Blue Montain, изненадаааа, има и други

Последно промяна от Smart Dust на Сря Мар 05, 2008 3:04 pm, променено общо 1 път.
If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
Ами някои като не се сетят да си вземат гражданство, върнат се и след някоя година изгубят и PR статуса, така се получава, остава само форума...smotan написа:аз пак се осмотах!
какъв е проблема, някой като се обърка и се 'върне' в бг, после пак да отиде в канада...случва се човек да се обърка.
кеф ти бг, кеф ти канада, демокрация