Някой купувал ли е билети от airtourcanada.com?
Някой купувал ли е билети от airtourcanada.com?
Здравейте, намерих си билети до БГ от този сайт и ме интересува дали някой си е купувал билети от тях и може ли да им се вярва? Ще се радвам да споделите впечатленията си,защото съм решила да ги купувам.
Мерси
Мерси
Аз вече си купих, гледам, че са дръпнали парите от картата, пратиха ми потвърждението с номерата на полетите и местата даже (ще рече, че то си е електронен билет или там както се казва), само дето се наложи да им се обаждаме защото нещо бяха сгафили- блокираха парите в картата, след седмица ги деблокираха въпреки че ми бяха изпратили номера на резервацията и то на практика излезе, че не съм платил. Та затова ги търсихме ама всичко беше точно- 18 юни с ер франс за 1114 пари-нашите кокони ми предлагаха с минимум 60 кинта отгоре. Та т'ва е, дано няма фалове, гаранция франция 

Fuck the Cola
Fuck the Pizza
All We Need Is Slivovitza
Fuck the Pizza
А какъв е бил проблема с картата? Защо парите в картата са били блокирани? Кой е блокирал парите в картата - от airtourcanada.com или от компанията към която е кредитната ви карта? Как разрешихте проблема? И ако лимита на кредитната карта е по-малък от общатата стойност на билетите, ще приемат ли покупката на билетите?Мерсиtroyaneca написа:Аз вече си купих, гледам, че са дръпнали парите от картата, пратиха ми потвърждението с номерата на полетите и местата даже (ще рече, че то си е електронен билет или там както се казва), само дето се наложи да им се обаждаме защото нещо бяха сгафили- блокираха парите в картата, след седмица ги деблокираха въпреки че ми бяха изпратили номера на резервацията и то на практика излезе, че не съм платил. Та затова ги търсихме ама всичко беше точно- 18 юни с ер франс за 1114 пари-нашите кокони ми предлагаха с минимум 60 кинта отгоре. Та т'ва е, дано няма фалове, гаранция франция
не нямаAniK написа:А какъв е бил проблема с картата? Защо парите в картата са били блокирани? Кой е блокирал парите в картата - от airtourcanada.com или от компанията към която е кредитната ви карта? Как разрешихте проблема? И ако лимита на кредитната карта е по-малък от общатата стойност на билетите, ще приемат ли покупката на билетите?Мерсиtroyaneca написа:Аз вече си купих, гледам, че са дръпнали парите от картата, пратиха ми потвърждението с номерата на полетите и местата даже (ще рече, че то си е електронен билет или там както се казва), само дето се наложи да им се обаждаме защото нещо бяха сгафили- блокираха парите в картата, след седмица ги деблокираха въпреки че ми бяха изпратили номера на резервацията и то на практика излезе, че не съм платил. Та затова ги търсихме ама всичко беше точно- 18 юни с ер франс за 1114 пари-нашите кокони ми предлагаха с минимум 60 кинта отгоре. Та т'ва е, дано няма фалове, гаранция франция
парите се блокират от продавача и се изтеглят до 1 седмица обикновенно. по този начин не можеш да си купиш десетки неща по 1000 долара с лимит от 1000 долара общо по картата - нормална практика
някои кредитни карти позволяват покупки над лимита ( при положение, че си внесъл предварително парите и го има по сметката - за да ги блокират, други позволяват само до кредитния лимин независимо колко пари има по сметката )
Под блокиране на някаква сума в кр. карта се разбира, че тая сума е вече на разположение на продавача, но все още не е взета от него. Тоест, ако имаш карта с примерен лимит 10к и си поръчаш нещо за 2к, тези 2к се блокират и ти разполагаш вече само с 8к. Ако сделката не се осъществи продавача деблокира сумата и в картата отново има 10к. В моя случай се получи точно това и затова трябваше да им се обаждам тъй като на практика сделка нямаше. Всичко обаче се реши бързо, но препоръчвам да следите сметката на кр. карта на сайта и. Оттам ще разберете веднага дали парите са взети вече от продавача или са само във "висящо състояние", т.е. блокирани, но невзети.
Fuck the Cola
Fuck the Pizza
Fuck the Pizza
ок, само не разбрах след като си поръчал и купил билетите от сайта им и след като са ти блокирали парите по каква причина не се е осъществила сделката? С покупката на билетите ти си изявил ясно желание да купиш тези билети. Няма причина те да си мислят че не искаш да ги купиш и да не ти осъществят сделката. Как точно го разреши този проблем с кого говори и на какъв телефон? Мерсиtroyaneca написа:Под блокиране на някаква сума в кр. карта се разбира, че тая сума е вече на разположение на продавача, но все още не е взета от него. Тоест, ако имаш карта с примерен лимит 10к и си поръчаш нещо за 2к, тези 2к се блокират и ти разполагаш вече само с 8к. Ако сделката не се осъществи продавача деблокира сумата и в картата отново има 10к. В моя случай се получи точно това и затова трябваше да им се обаждам тъй като на практика сделка нямаше. Всичко обаче се реши бързо, но препоръчвам да следите сметката на кр. карта на сайта и. Оттам ще разберете веднага дали парите са взети вече от продавача или са само във "висящо състояние", т.е. блокирани, но невзети.
[quote]ок, само не разбрах след като си поръчал и купил билетите от сайта им и след като са ти блокирали парите по каква причина не се е осъществила сделката? С покупката на билетите ти си изявил ясно желание да купиш тези билети. Няма причина те да си мислят че не искаш да ги купиш и да не ти осъществят сделката. Как точно го разреши този проблем с кого говори и на какъв телефон? Мерси[/quote]
Незнам защо се получи така, вероятно грешка на системата, но след като си следих състоянието на сметката по картата в продължение на седмица и видях, че парите се деблокираха и върнаха на разположение, им позвъних на посочения в първоначално изпратеното ми потвърждение, телефон. Дъщеря ми разговаря с някой от службата за обслужване на клиентите
Обслужването е на английски защото фирмата е онтарийска, но това, мисля, не е проблем.
Ден-два по-късно си дръпнаха парите и ми изпратиха е-билетите.
Незнам защо се получи така, вероятно грешка на системата, но след като си следих състоянието на сметката по картата в продължение на седмица и видях, че парите се деблокираха и върнаха на разположение, им позвъних на посочения в първоначално изпратеното ми потвърждение, телефон. Дъщеря ми разговаря с някой от службата за обслужване на клиентите
Обслужването е на английски защото фирмата е онтарийска, но това, мисля, не е проблем.
Fuck the Cola
Fuck the Pizza
Fuck the Pizza
мерси многоtroyaneca написа:Незнам защо се получи така, вероятно грешка на системата, но след като си следих състоянието на сметката по картата в продължение на седмица и видях, че парите се деблокираха и върнаха на разположение, им позвъних на посочения в първоначално изпратеното ми потвърждение, телефон. Дъщеря ми разговаря с някой от службата за обслужване на клиентитеок, само не разбрах след като си поръчал и купил билетите от сайта им и след като са ти блокирали парите по каква причина не се е осъществила сделката? С покупката на билетите ти си изявил ясно желание да купиш тези билети. Няма причина те да си мислят че не искаш да ги купиш и да не ти осъществят сделката. Как точно го разреши този проблем с кого говори и на какъв телефон? Мерси

Хора на по 10-30 се държат като пенсионери. Намерили някъде билет за 20$ по евтино и юруш на маслините. После мрънка и трепери, дали ще пътува, защо? Звъня си в бюрото, правя си резервация, знам си дата и час и никакви проблеми. До тия час или два работа опряхте, та се циганите? При 50-100$ разбирам, ама понякога е направо смешно.
Избийте балъците и тарикатите сами ще измрат!
kurta007 написа: Жени ,ти щом мислиш/макар да стана ясно че не ти се отдава много/ ...
mwanza написа: ако си на социал и деливъри си там форевър.
Аз съм летяла няколко пъти с билеи от тях и съм доволна.
Второ защо реши че разликата в цената е само 20$?
В момента си търся билет за Бг, за един и същи полет (Отава-София с Луфтханза) сайта на Луфтханза ми дава цена от 1158$, а Аъртур 996$. Разликата е 162$ и мисля че само глупак не би се възползвал от по-добрата оферта.
Първо не разбирам, в кое бюро си звъниш?KVS написа:Хора на по 10-30 се държат като пенсионери. Намерили някъде билет за 20$ по евтино и юруш на маслините. После мрънка и трепери, дали ще пътува, защо? Звъня си в бюрото, правя си резервация, знам си дата и час и никакви проблеми. До тия час или два работа опряхте, та се циганите? При 50-100$ разбирам, ама понякога е направо смешно.
Второ защо реши че разликата в цената е само 20$?
В момента си търся билет за Бг, за един и същи полет (Отава-София с Луфтханза) сайта на Луфтханза ми дава цена от 1158$, а Аъртур 996$. Разликата е 162$ и мисля че само глупак не би се възползвал от по-добрата оферта.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Летищни такси
Колко може да са летищните такси за билетите Монреал-София-Монреал за юни месец? Дава ми че билета е 800$, но когато се опитам да купя билети ми дава следното съобщение "We were not able to obtain the taxes, please do BACK and try again". Каква ли може да е причината?

Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
- ablood
- Обратна връзка:
Красива България?????
В България съм живял 32 години.
Никога не съм ходил в япония или Малайзия.
Защо да ходя точно пък в България, дето толкова драпах да я напусна?
Никога не съм ходил в япония или Малайзия.
Защо да ходя точно пък в България, дето толкова драпах да я напусна?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Здравейте на всички, купихме си билети от airtourcanada.com с Аир Франсе и при подвърждаването на покупката трябваше да се избере начин на доставка. Аз чекнах като опция- office pick up, защото беше безплатно. Това какво означава, че трябва да си взема билетите от офиса на аиртурканада.ком в Онтарио или от офиса на Аир франс в Монтреал? Прочетох на сайта им че ако са електронни билети ги пращат по е- маил, а ако са книжни - според начина на доставка който сме избрали, но никъде не пише какви всъщнист са нашите билети. Техните билети електронни ли са или книжни? След като платих получих е-маил само с подвърждение на резервацията с нашите имена и информацията за полетите, но няма местата ни и това не са билетите ни. Все още не сме получили билетите ни по е-маил, а мина цял ден. Ще ни изпратят ли билетите по е-маила или трябва да се свържа с тях? Мерси