Ако имате идея, пишете

aми да де, до 70 канал са ти на кабел, след това ако искаш си взимаш дижитал бокс за още 650 канала, а ако вземеш и ХД-дижитал бокс си прибавяш и HDTV каналите. Ама видеотрон нямат pay-per-view, нямат On-demand , абе много са назад от Рожърс ...iliana написа:Видеотрон имат нещо наречено a la certe 15/20/30
Т.е. от каналите които предлагат си избираш 15 20 или 30. Трябва да имаш и дигитален бокс.
Роджърс не предлагат ли подобно нещо?
имат, ако приемем че а-ла-карт е както го казва Илиана, то значи имат. Може да си поръчваш применро мултикултурал програми от Руска Тв, Полска Тв, Немска Тв, почти всички основни Азиатски програми и т.н.speedy написа:Напред са ...което не променя факта, че са кожодери. Няма а-ла-карт
Eхе че то твоито е почти - мисията навъзможна-епизод ...незнам си кои.Science написа:Има ли някой представа как може да се гледа Дискавъри Чанел най-лесно. През роджърс не става, защото заедно с този канал искат да ти продадат сто други. Със сателитна антена не ми се разправя само заради един канал.
Ако имате идея, пишете
За 15 кинта можеш да си вземеш Discovery HD, разбира се в пакет с още няколко канала. HD версията наистина е в добро качество.Science написа:Имам HDTV и цифров бокс, ама на, като знам, че поръчам ли повече канали ще се почне едно надлъгване и разправия с месеци с кол центрове в Индия....на всичкото отгоре реклами, реклами...
Надявах се самия Дискавъри чанъл да предлага по интернет нещо, но поне засега не намирам на сайта, въпреки, че е ясно, че бъдещето на ТВ е интернет.
Явно решението е сателит за момента...и всичко за 1 програма