Започнаха да пристига резултатите от медицинските прегледи. Тия явно доста са се разработили. Кажи речи, 1 седмица чаках. И не съм само аз с толкова бърз отговор
Вече съм в списъка с чакащите покана за виза... айде наздраве
Успех на всички!
Не крадете! Правителството не обича конкуренцията!
.................................................................
28.05.2007г. -изпратени документи във Виена
08.06.2007г. - Accusé de réception
23.11.2007г. - Интервю - успешно
04.12.2007 г. - изпратени док. Букурещ
05.12.2007 - получени док.в Букурещ
22.01.2008 г. - получени баркодове
06.02.2008- получени медицински
12.02.2008- направени медицински
21.02.2008 - ОК на медицински
Здравейте!Честито на получилите О.К. на медицинските и бързо приключване на процедурата!
Искам да ви попитам от МОМ ли ви се обадиха за О.К. или вие им се обадихте.Ние направихме медицинските на 19.02. но до този момент никой не се е обаждал а аз си мислех че е рано да ги безпокоим.
Welder погледнах в магическото кълбо и там видях че до месец ще пращаш паспорт за виза Айде да видим дали познава кълбото.
Ако взема и да позная ще отворя фирма за гледане на ръка, боб , карти и други подобни.
Welder написа: Тия явно доста са се разработили. Кажи речи, 1 седмица чаках.
Така са се разработили та са се скъсали. Аз съм си подал документите на 19.12, нямам и бар-код.Мнооооооооооооого са работни - пълни нещастници мен ако питаш.Нямам нищо против тези дето са пуснали документи след мен и вече имат ОК на медицински, наистина, не съм завистлив човек, но явно идиотите в Букурещ избират на случаен принцип чии документи да придвижат.И на е-майл не ми отговарят и на факс даже тези работните сръчковци . Все пак, успех на всички останали,дано обработят скоро всички документи, да дойде ред и на моите , като ще съм последен.
Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.
Kaka_dora, я погледни в кълбото и моята работа дали ще стане тази година или да ида да поработя в някоя друга държава докато се напипкат и натуткат тези хубавци?
Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.
Ох, то да ти кажа това за другата държава е добра идея - за Канада бая пара ще трябва, аз водя преговори някой да гледа децата да отскоча някой месец до Англия , ама няма мераклии.
Абе ще стане тази година я колко месеца има още, само дано да е до есента, че зимата много студ там не ми се ще да се изтърсим тогава баш. Ама ти си иди в другата държава ако имаш начин, ще ти е от полза