Collection agency
Collection agency
Някой имал ли си е взимане-даване с такава агенция? Интересува ме как се процедира.
Могат баце. Ако сумата е под $10000 ще заведат дело срещу тебе в Small Claims Court. После ще го спечелят и ако междувременно не си обявил банкрут (или си в процес), още 1-2 месеца след това пристигат с шерифа (след 2 нотиса от страна на шерифа) и почват да събират от вас квото ти е излишноbro написа:Интересува ме дали могат да ти вземат нещо или просто ти преебават кредит хисторито.Щото ако е само до него-да го преебат.Голяма работа

между другото ,ако колекшъните започнат да те зарибяват с разни изгодни оферти като условието е да отидеш при тях да подпишеш не им се вързвай,щото образно казано ще ти щракнат белезниците.могат единственно да те плашат ,че ще ти дойдат в къщата да ти секвистират имуществото,но знай ,че нямат никакво право,това е посегателство с/у личноста.единственно тъжителя ,ако е спечелил дело и има съдебно изпълнително решение може да ти дойде съдия изпълнител да ти описва ,но колекшъните не ,те са само за психологически тормоз.
това виц ли е или така се прави наистина?miteto написа:Могат баце. Ако сумата е под $10000 ще заведат дело срещу тебе в Small Claims Court. После ще го спечелят и ако междувременно не си обявил банкрут (или си в процес), още 1-2 месеца след това пристигат с шерифа (след 2 нотиса от страна на шерифа) и почват да събират от вас квото ти е излишноbro написа:Интересува ме дали могат да ти вземат нещо или просто ти преебават кредит хисторито.Щото ако е само до него-да го преебат.Голяма работа
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Ейй,да го е...а.Ами как стоят нещата с банкрут?miteto написа:Могат баце. Ако сумата е под $10000 ще заведат дело срещу тебе в Small Claims Court. После ще го спечелят и ако междувременно не си обявил банкрут (или си в процес), още 1-2 месеца след това пристигат с шерифа (след 2 нотиса от страна на шерифа) и почват да събират от вас квото ти е излишноbro написа:Интересува ме дали могат да ти вземат нещо или просто ти преебават кредит хисторито.Щото ако е само до него-да го преебат.Голяма работа
Да Саше, така е. Освен това в доста случаи агенцията купува дълга от кредитора за 40%, т.е. ако ти дължиш на Бел $100, те продават твоя дълг за $40 и после агенцията квото успее да си събере. Така че те имат зор да те гонят минимум за $40 от тези $100 и ти ако си тарикатче може да се разбереш с тях примерно да дадеш $60-70 и пито платеноsasho71 написа:това виц ли е или така се прави наистина?

Това с дълговете и банкрутуте в Канада е голям цирк. Аз имах един колега, които правеше много глупости /хазарт и т.н./. Взел, че натоварил кредитните карти с 35к, после спрял да плаща и те станали 50к за има-няма 2 години. То бяха едни дела, едни панаири, по едно време, докато обяви банкрута си държеше ДВД-то и ТВ-то в колата като идваше на работа
Беше поискал от шефа да му плащат на ръка, а не с pаy check в един период
След малко повече от 2 години отиде и си купи на кредит чисто нова кола за 16к. Чувам, че си я кара и до днес без проблеми. Та всичко е куче влачи, диря няма...но трябва да си местен за да познаваш добре начините да се заобикаля закона. А законът е врата в полето, дори и в Канада.

Беше поискал от шефа да му плащат на ръка, а не с pаy check в един период

След малко повече от 2 години отиде и си купи на кредит чисто нова кола за 16к. Чувам, че си я кара и до днес без проблеми. Та всичко е куче влачи, диря няма...но трябва да си местен за да познаваш добре начините да се заобикаля закона. А законът е врата в полето, дори и в Канада.
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill