Привет !
Някои да знае народен лек за брадавици ?
Оставете ми Л.С.
Мерси !
Лек за брадавици
Джесика, няма никакъв смисъл да идваш с брадавици в Канада, не можеш да се пласираш тука.Общ форум Канада
За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.

- optics
- Модератор
Течният азот надали може да се нарече народна медицина 
Следния метод е изпробван и работи:
Взема се люспа (имам предвид това вътре, не обелките)
от кромид лук. Изрязва се с размер - примерно колкото монета от един цент. Накисва се едно денонощие в оцет. После с лейкопласт се залепя да е върху брадавицата. След едно денонощие се сменя с нова (пак така приготвена) люспа.
Вижда се че старата е изсъхнала, изтъняла. Нормалната кожа около брадавицата малко се раздува и побелява, докато брадавицата и се отразява много зле - почва да почернява и се смалява. Не я дърпаш докато не е почти унищожена от процедурата. Това може да отнеме 5-6 дни.
Пробвай и докладвай !
Успех !

Следния метод е изпробван и работи:
Взема се люспа (имам предвид това вътре, не обелките)
от кромид лук. Изрязва се с размер - примерно колкото монета от един цент. Накисва се едно денонощие в оцет. После с лейкопласт се залепя да е върху брадавицата. След едно денонощие се сменя с нова (пак така приготвена) люспа.
Вижда се че старата е изсъхнала, изтъняла. Нормалната кожа около брадавицата малко се раздува и побелява, докато брадавицата и се отразява много зле - почва да почернява и се смалява. Не я дърпаш докато не е почти унищожена от процедурата. Това може да отнеме 5-6 дни.
Пробвай и докладвай !
Успех !