визи и срокове

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
d-r House

визи и срокове

Мнение от d-r House »

Здравейте на всички! Някой знае ли в какъв срок след медицинските трябва да получим покани за визи ОК на мед. 09.08.06 и до момента нищо.Какво трябва да ми е запитването към Букорещ за да ми отговорят, а не да получавам само автом.отговори.Благодаря ви предбарително
d-r House

Re: vizi i srokove

Мнение от d-r House »

Да ОК на мед са на 09.08.07 толкова дълго ми се видя че обърках и годините
Аватар
copadenieve

Мнение от copadenieve »

НИе чакахме покана за виза 5 месеца, по мои наблюдения това не е нормално , но се случва аз така и
не знам точната причина за забавянето , струва ми се че е недоглеждане о т тяхна страна. Това което мога да кажа е че ние януари месец пишехме всяка седмица имейли и на 31 01 най - сетне ни пратиха поканата. Успех и здрави нерви
LA VIDA ES UN CARNAVAL
-
Аватар
BrotherJoe

Мнение от BrotherJoe »

Докторе, на същата дата имам и аз ОК на медицински. Нямам все още покани за виза. Пишех им редовно, сега поразредих-писна ми да чета едно и също писмо ту на френски, ту на английски. "Чакайте, проверяваме ви.... ". Краен срок няма, но практиката гласи, че гледат да ти издадат визите в такъв срок, та да не повтаряш медицински. Има и изключения, но те са били преди години и то по федералната процедура. Живи и здрави да сме-ще дойдат и нашите покани:) Успех!
Аватар
oganche

Мнение от oganche »

Ние сме с ОК на медицински 07.12.2007 и вече втори месец чакаме покана. Странното при нас беше, че ние направихме медицинските почти 3 месеца след получаване на формулярите и 4 дни преди датата ми се обадиха на мобилния по телефона от посолството и една много любезна жена попита какво става и дали сме получили формулярите? Беше й странно, че се бавим и чакат с нетърпение да ни пратят поканата за виза. Аз й отговорих, че след 4 дни (на 22.11.2007) сме на медицински и че всичко е наред. Зор, зор....а сега 2 месеца няма покана. Писах в Понеделник мейл с много кратък текс, т.е. само въпрос кога приблизително ще получим поканата и написах баркода. Все още нямам отговор...дори и стандартен. И на мен ми се вижда странно едни да получават до месец покана, а други след 6-8 месеца, но уви е факт. Дали румънци работят в посолството или канадци?!
Успех на всички чакащи :wink:
Докато се усмихнеш...се озъбиш!
Публикувай отговор