Документи до Букурещ.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
vanio

Документи до Букурещ.

Мнение от vanio »

Здравейте!
Може ли някой от попълващите документи до Букурещ да ми даде мнение по следните въпроси:
Формуляра Анекс 1 съдържа доста изумени реквизити... на пример за казармата.... информацията която изискват е доста детайлна и не съм сигурен дали имаме право да даваме примерно номера на поделението и имената на командира.... вие какво сте писали??
Има ли някой който един път е подавал документи за сертификат за селекциа и му е отказвано, а следващиа път му е издаден такъв (това е моя случай).... това повлияло ли му е по някакъв начин в процедурата за виза?? Защото има такива въпроси в Анекса, на които се чудя как да отговоря
Благодаря за помощта.
vanio
Аватар
oganche

Мнение от oganche »

Аз не пък не смятам, че е толкова трудно сам да си попълниш формулярите и да не харчиш излишни пари. Ама изобщо не е трудно.
Vanio, по първият ти въпрос за казармата: Аз попълних всичко по военната книжка на мъжът ми, която я бяхме превели още при първите документи. Номера на поделения, като какъв е бил и командири и всичко.
Първоначално формулярите изглеждат "страшни", но като тръгнеш да ги попълваш не е толкова зле.
Важното е да пишеш всичко както си е, да не лъжеш и да не даваш неверна информация. Ако пишеш истината, всичко върви по мед и масло.
Успех!
Докато се усмихнеш...се озъбиш!
vanio

toni_mitko towa reklama li e ?

Мнение от vanio »

Firmata koiato reklamirash sym ia chuval.... no nesmiatam che v toia forum triabva da i se pravi reklama.... tuka komunikirat hora, koito za da gi zadavat tezi wyprosi, iavno sa predpocheli sami da si praviat dokumentite !!!!!
vanio
Публикувай отговор