Билети до българия
Билети до българия
Имаме намерение да пътуваме до България през месец май и да се върнем началото на месец юни. След търсене намерихме билети за двама отиване връщане за 1 885 от airticketsdirect.com.
Искахме да попитаме някой дали е ползвал този сайт.
Благодарим предварително
Искахме да попитаме някой дали е ползвал този сайт.
Благодарим предварително
www.lessno.com (cena v US dolari)
на този сайт, цените са наистина много добри. Проверих ги от София до Монреал за летния сезон и съм приятно изненадана. Вие самата ползвалили сте го или някой ви го е препоръчал само?survivor написа:www.lessno.com (cena v US dolari)
Единственото, което ме обърква е, че няма изискване или поне аз не го видях, кредитната карта да принадлежи на пътуващия. Не е ли малко странно, защото в другите сайтове е написано изришно, че не можеш да използваш кредитната карта на друг.
не е странно аз винаги съм купувал билети на родителите с моята кредитна карта без проблемAnnaR написа:на този сайт, цените са наистина много добри. Проверих ги от София до Монреал за летния сезон и съм приятно изненадана. Вие самата ползвалили сте го или някой ви го е препоръчал само?survivor написа:www.lessno.com (cena v US dolari)
Единственото, което ме обърква е, че няма изискване или поне аз не го видях, кредитната карта да принадлежи на пътуващия. Не е ли малко странно, защото в другите сайтове е написано изришно, че не можеш да използваш кредитната карта на друг.
А, в този случай, където изискват името на притежателя на картата, вие вписвате вашето име, така ли? Мислех, че това е един от големите проблеми при закупиване на билети по интернет, че трябва този, който пътува да има кредитна карта и да плати билета с нея. До момента бях убедена, че не можеш да платиш билета на някой друг по интернет с твойта кредитна карта, защото може да има много злоупотреби.poumpy написа:не е странно аз винаги съм купувал билети на родителите с моята кредитна карта без проблемAnnaR написа:на този сайт, цените са наистина много добри. Проверих ги от София до Монреал за летния сезон и съм приятно изненадана. Вие самата ползвалили сте го или някой ви го е препоръчал само?survivor написа:www.lessno.com (cena v US dolari)
Здравей, това 1885 цената за двамата ли е или това е цена на единия за отиване и връщане?
Поздрави
Поздрави

DCS Виена: 28.12.2006
Интервю: 22.08.2007
Док Букурещ: 05.09.2007
Баркодове: 09.10.2007
Направени медицински: 09.11.2007
О.К. Медицински: 23.11.2007
Покана за визи: 09.01.2008
Визи: 29.01.2008
В Канада:29.02.2008
Интервю: 22.08.2007