Билети до българия

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
kricj

Билети до българия

Мнение от kricj »

Имаме намерение да пътуваме до България през месец май и да се върнем началото на месец юни. След търсене намерихме билети за двама отиване връщане за 1 885 от airticketsdirect.com.
Искахме да попитаме някой дали е ползвал този сайт.

Благодарим предварително
Joy

Мнение от Joy »

Като ти сложат летищните такси и цената излиза по-скъпо от на агент. :wink: Опитай да платиш и ще видиш крайната цена.
miko

Мнение от miko »

expedia.ca
airtourcanada.com
survivor

Мнение от survivor »

www.lessno.com (cena v US dolari)
blondy

Мнение от blondy »

Някои купувал ли си е билети от airtourcanada.com? Според мене те предлагат наи-ниските цени на билети до София,но не знам дали може да им се вярва.
Аватар
Todd

Мнение от Todd »

По-добре малък ум, отколкото голям цирей!
Taralejka
Изгонен от форума

Мнение от Taralejka »

blondy написа:Някои купувал ли си е билети от airtourcanada.com? Според мене те предлагат наи-ниските цени на билети до София,но не знам дали може да им се вярва.
да, 3-4 пъти, може да им се вярва
kricj

Мнение от kricj »

месри на всички отговорили
Аватар
AnnaR

Мнение от AnnaR »

survivor написа:www.lessno.com (cena v US dolari)
на този сайт, цените са наистина много добри. Проверих ги от София до Монреал за летния сезон и съм приятно изненадана. Вие самата ползвалили сте го или някой ви го е препоръчал само?
Единственото, което ме обърква е, че няма изискване или поне аз не го видях, кредитната карта да принадлежи на пътуващия. Не е ли малко странно, защото в другите сайтове е написано изришно, че не можеш да използваш кредитната карта на друг.
pumpy

Мнение от pumpy »

AnnaR написа:
на този сайт, цените са наистина много добри. Проверих ги от София до Монреал за летния сезон и съм приятно изненадана. Вие самата ползвалили сте го или някой ви го е препоръчал само?
Единственото, което ме обърква е, че няма изискване или поне аз не го видях, кредитната карта да принадлежи на пътуващия. Не е ли малко странно, защото в другите сайтове е написано изришно, че не можеш да използваш кредитната карта на друг.
не е странно аз винаги съм купувал билети на родителите с моята кредитна карта без проблем
Аватар
AnnaR

Мнение от AnnaR »

poumpy написа:
AnnaR написа:
не е странно аз винаги съм купувал билети на родителите с моята кредитна карта без проблем
А, в този случай, където изискват името на притежателя на картата, вие вписвате вашето име, така ли? Мислех, че това е един от големите проблеми при закупиване на билети по интернет, че трябва този, който пътува да има кредитна карта и да плати билета с нея. До момента бях убедена, че не можеш да платиш билета на някой друг по интернет с твойта кредитна карта, защото може да има много злоупотреби.
blondy

Мнение от blondy »

Как мислите сега, ако си купя билети за юли,дали ще поевтинеят след няколко месеца?
kricj

Мнение от kricj »

Само исках да допълня, че си купихме билетите и цената е същата която си пишеше в началото. Не са ни добавили никакви летищни такси и т.н.
Venko
Обратна връзка:

Мнение от Venko »

Здравей, това 1885 цената за двамата ли е или това е цена на единия за отиване и връщане?
Поздрави :D
DCS Виена: 28.12.2006
Интервю: 22.08.2007
Док Букурещ: 05.09.2007
Баркодове: 09.10.2007
Направени медицински: 09.11.2007
О.К. Медицински: 23.11.2007
Покана за визи: 09.01.2008
Визи: 29.01.2008
В Канада:29.02.2008
kricj

Мнение от kricj »

Двамата отиване май месец , връщане началото на юни.
Публикувай отговор