Мисля че темата, която отварям е интересна.
Пък и не намерих подобна във форума.
Чудя се какво да правя. Вече подадох над 80 CV в моята област, а получих покана само за едно интервю и то в гр. Квебек (бррррр...

Благодаря на всички!

1.За да получиш помощ първо трябва да подадеш достатъчно информация!LuboSlav написа:Здравейте на всички!
Мисля че темата, която отварям е интересна.
Пък и не намерих подобна във форума.
Чудя се какво да правя. Вече подадох над 80 CV в моята област, а получих покана само за едно интервю и то в гр. Квебек (бррррр...). Мои познати ми казаха че една от причините за този неуспех е, че работодателите изискват канадско образование. Аз имам над 6 години стаж по специаността в БГ. Ако завърша подходящо канадско образование сте си намеря ли работа. Искам да кажа голям ли е процента на емигрантите с придобито канадско образование, които си намират работа. Каква е стистиката.
Благодаря на всички!![]()
аз бях забавил, че всички тук сме намбър уанanalgin написа:
ПП Аз съм подавал в Канада само 5 CV-та и на всичките имах покана за интервю.
Не съм #1, просто си знам възможностите и винаги съм се опитвал да се разпростирам до там до където те ми позволяват.becks написа:аз бях забавил, че всички тук сме намбър уанanalgin написа:
ПП Аз съм подавал в Канада само 5 CV-та и на всичките имах покана за интервю.
не можеш да натрупаш задължения от стипендии, оправи си понятията малкоanalgin написа:Ако се загледаш ще видиш и доста хора от форума, които са учили, а следствието от това са само натрупани задължения към държавата от стипендии.
Ха-ха , оная тема бешеголям цирк.kikimora написа:Ех , LuboSlav
пита6 ,но за6то не си разказал как е минало интервиуто ти в гр.Квебек
Ако има6е доблестта да ми се обади6 след темата за неволите ти в Канада (справка-в темите на LuboK),интервиуто ти в гр.Квебек
може6е да има успех.
4удя се и за6то си сменил ника си (ако се бьркам,това е от болестта ми ,за която LuboK ве4е писа).
П.С. Извинявам се за заместването на някои бьлгарски букви с други символи.