Моля за съвет

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
iveta333

Моля за съвет

Мнение от iveta333 »

От 5 мес. сме в Монреал и сега ми доиде писмото за започване на КОФИ.Аз докато го чаках започнах курсове по англ.,които ще завършат около май. Аз искам да ги доварша и тогава да започвам с френския.Имам притеснения как ще се отрази един мой отказ.
Моля да ме посъветвате,ако сте изпадали в подобна ситуация.
Аватар
Bubi

Мнение от Bubi »

Ами ние отказахме първия път за съпруга ми и за следващата сесия пак получихме писмо. Но за първата сесия ни се обадиха по телефона, а не с писмо и ни питаха дали искаме да останем за следващата сесия или изобщо се отказваме от КОФИ-то.
bateto

Мнение от bateto »

Иве да не ти пука.Отказвай им директно.Нали зради това дойдохме тука да гърбим за благото на канатската икономика ,а не да мааме гащи по разни кофи-мофи.
Не вярвам ,ако им откажеш кофи-то и сошиала някой да те погледне на криво,особенно като си плащаш регулярно и таксите. :wink:
Аватар
petiov
Обратна връзка:

Мнение от petiov »

Ние като дойдохме също си подадохме заявления за КОФИ.Жена ми я извикаха още за първата сесия ,а мене не.Затова аз си почнах други курсове по френски.Получих писмо едва за следващата сесия, ама се сещаш че вече не бях за нивото на което ме оцениха още при пристигането и затова им отказах с аргумента че докато ги чакам да ме извикат вече съм минал 2 нива на френски и ми е ниско нивото което ми предлагат.Те ми дадоха дата за нова евалюация но докато дойде и тя аз изкарах още едно ниво на френски.Така на евалюацията се оказа че не могат да ми предложат повече от 3-то ниво защото само толкова имали ,но можело да ме запишат на писмено.Та сега чакам да ме извикат за трети път.
Аз малко се поотплеснах, за което се извинявам...Та думата ми е за това, че не трябва да се притесняваш, че ти се налага да им откажеш.
Nikko

Мнение от Nikko »

Смело отказвай.
Публикувай отговор