becks

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
kralimarko

becks

Мнение от kralimarko »

изкара ли книжка бе пи4...как ти се отразява канада до сега??? :beer: вярвам нау4ил си се да си купиваш цигари от индянците за по $20 на картон.аре и сподели нещо
becks

Мнение от becks »

kralimarko Изображение

Full G-то почти го взех. Почти значи, че ме скъсаха. Ама имам Г2, така че карам. Сега остава и кола да си купя :wink:

Цигари намерих. Индиански, разбира се. Има една форумничка, която е дилър. Няма да я издавам, че много клиенти ще и осигуря ;) Тя ме снабди и индиански цигари в тежък момент, когато не се бях ориентирал.

Сега имам квартален дилър на тютюн. Едно пишлеме, което купува от резерватите и ги носи в Торонто. Само че го хванаха ченгетата миналия месец и сега стана много трудна работата. Срещаме се по тъмно, предаваме си пакетите в торбички. Чувствам се все едно си купувам наркотици, не цигари.

Препоръчвам Putter's light. Индианска марка, която е в пакети (не насипно) и е поносима. 25$ стека е ОК. Купих си от него и 2 стека молдовско малборо за 5$ кутията, ама тва са нередовни доставки ;)

Кажи как е в Лондон
:beer:
bateto

Мнение от bateto »

малей ,вие в То яко сте я окъсали от към цигарите.в Мо можеш да отскочиш до резервата ,който е само на 15км. от центъра и можеш да си избираш от минимум 20 марки индиански и неиндиански даже и пред погледа на местната полиция.
Бекс ,ако ми намериш в То регулярни клиенти веднага правим Канал и изместваме Съфорумничката от бизнеса . 70 на 30. :wink:
becks

Мнение от becks »

bateto написа:малей ,вие в То яко сте я окъсали от към цигарите.в Мо можеш да отскочиш до резервата ,който е само на 15км. от центъра и можеш да си избираш от минимум 20 марки индиански и неиндиански даже и пред погледа на местната полиция.
Бекс ,ако ми намериш в То регулярни клиенти веднага правим Канал и изместваме Съфорумничката от бизнеса . 70 на 30. :wink:
А, тя съформничката не мисля че търси клиенти.

Ама в бизнеса с цигари има хляб сигурно. Този от който купувам рекламира в cragslist, ама спря, щото го заловиха от кралската канадска полиция :D
щом в крейгслист четат, внимавайте кво пишете в бгканада ;)
kralimarko

Мнение от kralimarko »

и аз пуша Putter's light на 15 км от лондон има магазин4е на племето ОНИЕДА и там ги взимам.ина4е Лондон ми е тясно на мен все към Тороно и Отава гледам малко е селска работата в Лондон. не мога да си намера работа за пове4е от $12 на 4ас...нещто тая Канада май не е баш що си мислех ама ще стискам зъби докато ме огрее пролетното слънце и после ще е по добре.няма да се предаваме толкоз лесно
becks

Мнение от becks »

kralimarko написа:и аз пуша Putter's light на 15 км от лондон има магазин4е на племето ОНИЕДА и там ги взимам.ина4е Лондон ми е тясно на мен все към Тороно и Отава гледам малко е селска работата в Лондон. не мога да си намера работа за пове4е от $12 на 4ас...нещто тая Канада май не е баш що си мислех ама ще стискам зъби докато ме огрее пролетното слънце и после ще е по добре.няма да се предаваме толкоз лесно
Няма да се предаваме лесно :thumbsup:
Аватар
Amental
Обратна връзка:

Мнение от Amental »

Чувствам се все едно си купувам наркотици, не цигари.
живи наркотици са си :) това че правителството е решило да печели от тях като ги поддържа на пазара е друг въпрос ;)
DCS-15.03.08
Accuse - 10.04.08
Interview-16.06.08 ОК
Букурещ - 10.07.08
Баркодове - 04.08.08
Медицински - 21.08.08
OK - 18.09.08
Покани за виза - 20.10.08
06.11.08г. - ВИЗИ !!!Изображение
Публикувай отговор