Относно майчинството в Квебек
- estoyanova
- Обратна връзка:
Относно майчинството в Квебек
Здравейте!Интересувам се как стои въпросът с майчинството в Квебек?колко месеца е майчинството,бях чела някъде,че е 9,но дали е така?Яслите от колко месеца започват и приблизително цени?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
http://www.rqap.gouv.qc.ca/Index_en.asp
е
Има 2 плана , на линка човек миже да ги види. За да получаваш пари за майченство трябва преди това човек да има поне 2000 CAD осигурителен доход за последната 1г. преди излизане в отпуск по майчинство.
е
Има 2 плана , на линка човек миже да ги види. За да получаваш пари за майченство трябва преди това човек да има поне 2000 CAD осигурителен доход за последната 1г. преди излизане в отпуск по майчинство.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Вече е една година, но трябва да си работил май 920 часа
яслите са тук градини за "пупони"
- дават ги от 6 месеца, че и по-малки
Откъм цени Квебек е най-подходящата провинция, стига да намериш свободно място в градина за пупон - държавната такса е 7 долара на ден, но реално добро място за бебе аз не съветвам за по-малко от 25 долара на ден (частна градина) или позната българка.
яслите са тук градини за "пупони"

Каква е връзката между датата на регистрация и задаваните въпроси? Ако трябва да четем нечии комплексарски постинги - може, но ако задаваме въпроси - не. Нали форумите са за това. Не само за възхвала на собствените достойнства, но и за получаване на информацияanalgin написа:Хота не се напъвайте да се карате, защото тази потребителка от 2003 година просто така за спорта си задава въпроси от отговорите на които не се интересува, или поне така ми беше отговорила наскоро.

Изпратени документи 29.09.2006
Интервю 03.05.2007 - успешно
Изпратени документи Букурещ - 03.07.2007
Баркодове получени 27.07.2007
Медицински направени 13.08.2007
Визи 09.10.2007
Интервю 03.05.2007 - успешно
Изпратени документи Букурещ - 03.07.2007
Баркодове получени 27.07.2007
Медицински направени 13.08.2007
Визи 09.10.2007