ПРИСТИГНАХМЕ НА 08.11 В МОНРЕАЛ.НА ХОТЕЛ СМЕ,НЯМАМЕ ОщЕ ПОСТ.АДРЕС
РАДОСТТА НИ БЕ ПОМРАчЕНА ОТ ВНЕЗАПНО ЗАБОЛЯВАНЕ ПРОТИчАщО С ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА.
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ СЪС СЪВЕТ ОТНОСНО ЛЕКАР ИЛИ БОЛНИЦА,ЗАщОТО ПОЛОЖЕНИЕТО Е СЕРИОЗНО
ПОМОщ-СЕРИОЗНО БОЛЕН НОВОПРИСТИГНАЛ
Предполагам ,че нямате още медицински карти .Ако имате застраховка може да отидете до всяко спешно отделение.Може да отидете до най -близката аптека Pharmaprix или Jean Coutu и да се консултирате с фармацевтите на място.Успех!
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Щом ви притеснява и смятате, че не е нещо, с което можете да се справите сами, не чакайте, отидете на лекар. Не знам в Монреал колко струва, на мен тук ми струваше 60 долара прегледа в уолк-ин клиника, с рецептата от лекаря си купих лекарство с антибиотик, още ходих с бг паспорта, нямах никоя от местните карти.. Бързо оздравяване и успех в търсенето на жилище
-
- Обратна връзка:
Трябва да е 30-35$, не повече.
Като се приместих от Монреал във Ванкувър трябваше да посетя лекар. Платих от джоба си 65$ и пратих квитанцията до RAMQ в Квебек. Те ми изплатиха 30-35$ под предлога, че това била цената на същата услуга в Квебек.
Jean Cutu е също добро местенце за питане - отидете и питайте на място.
Ако излезе, че е доста сериозно не жалете парите. Потърсете си доктор да го прегледа. Имаше един възрастен българин-доктор, който от доста време е там. Името му беше Варминян и нашето сем. беше доста доволно.
Като се приместих от Монреал във Ванкувър трябваше да посетя лекар. Платих от джоба си 65$ и пратих квитанцията до RAMQ в Квебек. Те ми изплатиха 30-35$ под предлога, че това била цената на същата услуга в Квебек.
Jean Cutu е също добро местенце за питане - отидете и питайте на място.
Ако излезе, че е доста сериозно не жалете парите. Потърсете си доктор да го прегледа. Имаше един възрастен българин-доктор, който от доста време е там. Името му беше Варминян и нашето сем. беше доста доволно.
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Re: ПОМОщ-СЕРИОЗНО БОЛЕН НОВОПРИСТИГНАЛ
В момента в Монреал върлуват разни грипове и вируси.daskala написа: ПРИСТИГНАХМЕ НА 08.11 В МОНРЕАЛ.НА ХОТЕЛ СМЕ,НЯМАМЕ ОщЕ ПОСТ.АДРЕС
РАДОСТТА НИ БЕ ПОМРАчЕНА ОТ ВНЕЗАПНО ЗАБОЛЯВАНЕ ПРОТИчАщО С ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА.
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ СЪС СЪВЕТ ОТНОСНО ЛЕКАР ИЛИ БОЛНИЦА,ЗАщОТО ПОЛОЖЕНИЕТО Е СЕРИОЗНО
Недей да се шашкаш.
Тука лечението на подобни настинки е следното:
Купуваш си тиленол от най-близката аптека - farmacy.
Пиеш тиленол според възрастта - прочети инструкциите.
Това ще те закрепи за 3 до 5 дни.
Ако след 4 -5 дни имаш все още температура - ходи на лекар.