съм тре сенсабл

Т.е питам-как планирате стратегически...(разбира се)поведението си...искренни(дори в емоциите) или сдържани,делови,отговори-ясни и кратки,ще се опитате да водите монолог(да си изпеете песничката

ей това ми е чуденката

Де що моден журнал има, твърди, че зима 2007/2008 ще изобилства от съчетания на червено и черноWelder написа:Аз бих допълнил темата, като обсъдим и актуалните модни тенденции.![]()
Какво според вас е подходящото облекло за мъж и съответно за жена?
олееееееееkanka написа:Здравейте и от едни много отдавна преминали интервю (дек.2005г), но и видяли много проблеми с процеса на имиграция хора! След като нашето интервю мина за 1час и 50 мин(мисля, че сме рекордьори в това отношение) при мадам Люсил Хорнър, мога да ви кажа, че при нея действаше тактиката "Бъди твърд и отстоявай позициите си". За този час и 50 мин аз си отворих устата само за 5 мин, през цялото друго време мъчи конжуанта ми(водещ в нашия случай) с какви ли не въпроси, но той, макар и с не много добър френски, и отговаряше търпеливо, дори и отказа да и донесе документ от НОИ за работата, тъй като това ще ни струва време и пари и обясни на мадам, че да си имаш работа с български институции е трудна работа и хаби много нерви, и тя явно разбра![]()
Но накрая ни пусна с усмивка и ни пожела "Бон шанс!"(без да пропусне да ми отмакне дипломата за средно
много беше разхвърляна, така че внимавайте) Явно ни е тествала как сме в стресова ситуация и как ще реагираме. (мен ми каза, че ще ме изгони, ако още веднаж се опитам да помогна на конжуантчето
![]()
) Ами това, не се стряскайте и бъдете себе си, винаги се усеща кога човек "играе". Пожелаваме успех на всички, вярвайте в себе си! Дано съм била полезна на някой! Много успехи и търпение (ще ви трябва МНООООГО по-нататък в процедурата)!