Неразбории около изпращането на паспортите за поставяне на В
Неразбории около изпращането на паспортите за поставяне на В
В клона на Юнион Банк днес все още нямаха новите цени, но ние изпратихме 2х2 345 EUR, комисионната също не беше уточнена, изпратихме 2х2 EUR / за всеки случай /, но по-важното е че Спиди искат телефон за контакт в Посолството там. Ето го 0040213075000 , имайте го на всяка цена!
В очакване на Годо...
Да, на мейл - на 05.10. Вчера платихме визите, а сега съпругът ми отиде до Спиди да изпрати паспортите, защото вчера ни върнаха - нямахме тел. на Посолството в Букурещ! На поканато по мейла не ни искат по две снимки още, но ние изпратихме за всеки случай. Хайде успех на всички от майската група, казах ли ви, че бях сънувала тази дата.!?!?...
В очакване на Годо...
poly6620 написа:КАКВА Е ЦЯЛАТА ПРОЦЕДУРА ПРИ ПОЛЗВАНЕ УСЛУГИТЕ НА СПИДИ?/ЦЕНА,ВРЕМЕ НА ДОСТАВКА,ОБРАТНО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПАСПОРТИТЕ.../ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ?
Поли, ние използваме услугите на ДиЕичЕл-съпруга ми отдавна говори със служители на Спииди в Бургас като със колеги и те самите му препоръчаха ДиЕичЕл! По-евтино било, но не и по-сигурно!!!!Аз оттогава се зарекох, че е по-добре да платя доста повече пари и да заложа на сигурно-все пак паспорти изпращам.За спиди иначе нямам инфо, но ДиЕичЕл ми взеха доста- само 70 лв платих отиване на пратката до Букурещ, а обратно ми струваше двойно!Но не искаха номер на посолството и тям подобни..освен това проверявахме в интернет сайта им чрез номера на товарителницата къде се намира пратката, за обратния път от Бкурещ до Бургас отново може да се проверява-досега всичко е наред-на обяд на следващия ден от изпращането паспортите са доставени на човек(пишеше и мето му даже)...
Използвахме Спиди, макар че в поканата се споменават услугите на DHL…сумата в едната посока е 23,46 лв – останалите 23,46 лв / навръщане / ще платим, при доставката /. Стискаме си палци всичко да е в сроковете на Спиди – три работни дни път натам, 15 работни дни обработка в Посолството и три работни дни път навръщане.Излиза горе-долу – месец още да си стискаме палци!
В очакване на Годо...
re
Ние използвахме спиди и сме доволни всичко беше в срок - да не говорим че и сумите за изпращане и получаване са много добри - 23,65лв. в едната посока .
Благодаря ви за информацията.Ние ги изпратихме на 09.10 със спиди и съм поставила по погрешка 3 мои снимки и 1 на съпругът и 2 на детето.Вечерта открих грешката си и на 10-ти изпратих за него снимка по обикновената поща.Той е водещият.Дали ще ни откажат виза тъй като той е с една снимка ,а писмата пътуват с отделни доставчици?МНОГО СЕ ИЗЛОЖИХ НАКРАЯ...