Къде в Бургас да занеса документи....

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
dada

Къде в Бургас да занеса документи....

Мнение от dada »

за превод и легализация от Бг на английски!!!Моля, препоръчайте ми преводаческо бюро!!!Искам да преведа и легализирам документите от Кат за шоф. стаж!
2.Колко време долу-горе отнема да легализират документите!!!
3.И още едно питане, за провинция Онтарио -ще ми трябват ли преводи и легализация на актовете за раждане, за брак, както и на дипломи за висше образование.Ако примерно искам да уча в колеж или университет в Онтарио, но различна специалност, от тази, която съм завършила в Бг, ще ми искат ли дипломите изобщо-моля, имам нужда от съвети, за да не се окаже, че съм дала крупна сума на вятъра..и без това разходите по процедурата и заминаването за ужасно много...
4.Освен декларацията за напускане на страната в НАП, рекорда от кат за стажа, пълномощни, рекорд за имунизациите на детето, трябва ли още някакви други документи да се вадят преди заминаване...

Поздрави!!! :)
nicolaus

prevod

Мнение от nicolaus »

Привет, dada!
Има доста фирми за преводи, аз лично съм ползвал услугите на Светла Михалева в СМК-то, на първия етаж вляво, и съм доволен! Точна, прецизна и акуратна! Тя ще ти обясни какво трябва и как да се направи, кои документи отиват за легализация в София и мокър печат, кои не...
84-41-56! Успех!
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Здрасти,

Ако документите ти трябват за тук, а не за пред имиграционни, интервюиращи и тн по-добре не си давай парите два пъти - после поне за част от документите ще ти поискат превод от лицензиран преводач тук в Канада.

Поздрави:
BALBI
pm.dj

Мнение от pm.dj »

Ние ползвахме услугите на прев.бюро Виста намира се на ъгъла на ул.Оборище и ул.Гурко и те съветвам да не ходиш в бюрото на г-жа Лимонова
Публикувай отговор