ЗДРАВЕЙТЕ!
КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ПРЕДИ ИНТЕРВЮТО?
ЧУВСТВАТЕ ЛИ СЕ НАПАДНАТИ ОТ ПРОТИВОРЕЧИВИ ЧУВСТВА?
АКО Е ТАКА ,НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ ,КОНЦЕНТРИРАЙТЕ СЕ И ВСИЧКО
ЩЕ БЪДЕ НАРЕД.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ ПРЕДИ МЕН СТИСКАМ ВИ ПАЛЦИ!
Абе малко е гадничко това очакване, но хубавото е че има доста време да си понаучим френския Лично ние не очаквахме да сме на тази сесия защото имахме малко объркване с парите (23 CAD не стигнаха - и банката не можа да ми обясни защо ) та трябваше пак да ги пращаме отделно и мислехме че това ще забави нещата но - не.
Надявам се за всички това да мине и замине и да останат само хубави спомени
А дотогава - залягане над френския - така или иначе ще ни върши работа
Успех
Май като студенти в сесия сме всички Макар че този "изпит" ми се вижда по-важен от всички досега.
Документи за Букурещ - 02.06.2008
Баркодове получени на 01.07.2008
Медицински получени на 30.07.2008
Медицински - Грийнберг - 06.08.2008
ОК на медицинските - 14.08.2008
Покани за виза - 16.10.2008
Все си мисля че това е по скоро Фейс Контрол - просто да ни видят какви маймунки сме няма да ни изяде мадам я !!! Мисля че едва ли толкова ще изискват. Аз съм си писала ниски нива 5/6 и мисля че ще мога да ги покрия защтото това са доста скромни знания. Ама на мъжа ми му е много труден тоз език
kaka_dora_Luk4o написа:Все си мисля че това е по скоро Фейс Контрол - просто да ни видят какви маймунки сме няма да ни изяде мадам я !!! Мисля че едва ли толкова ще изискват. Аз съм си писала ниски нива 5/6 и мисля че ще мога да ги покрия защтото това са доста скромни знания. Ама на мъжа ми му е много труден тоз език
точно казано..
при нас е обратното на мен ми е зле езика,ама се надявам за два месеца да напредна
а за чуствата нямам коментар изкл.объркана и притеснена но...за мое очудване оптимистично настроена(имам някакво приятно усещане)
УСПЕХ на всички
Аз пък съм много чаровен (и скромен) и само ще се усмихвам на другарката ! И така, той френския трябва за работа и няма да си го хабя за някакво интервю я !
Леле като си чета... явно и мен ме друса нервата
Стига съм писал глупости айде да вечеряме и после шампионска лига
Ние пък сме с бебе на има-няма 2 месеца и разчитаме изцяло на това,което научихме до момента и не е никак малко и сега само в малкото свободно време учим,ама мисля,че ще се справим всички!
Успех ви желая!
Споко за бебето(то поне спи повечко) - ние сме с 2 деца пълни с енергия от 6 до 10 вечерта - я седнем да учим я се почне -ака ми се, искам вода, тя ме удря, той ме скубе .... Абе малка лудница. Ама няма начин трябва да се мине и през това.
Че то два месеца не са никакво време за учене Имам предвид - каквото си имаме досега - такова ще излагаме на интервюто По-малко напрягане и повече позитивно мислене (по възможност на френски) му е майката
Най-големите разочарования в живота са победите. От тях няма полза.
Aбсолютно не съм съгласен с angelheart че два месеца не са никакво време за учене.Напротив - при достатъчно работа и упоритост, два месеца са страшно много време и може да се научи много за това време. Но, все пак бих посъветвал колегите в същата сесия да не се успокояват с това че има много време, а да засядат здраво над примерните въпроси... е, да не става чак, както приятелката ми, която от почти две години е там, разправяла на учителката която подготви нея, а сега подготвя и мен за интервю - "по едно време се усещам как седя и обяснявам на шкафчето защо искам да отида и да работя и живея в Кебек".... Успех на всички!
Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.
Ако трябва да влизаме в дребнави подробности - два месеца са достатъчни за ЕДНО ниво на Campus, в случай че имаме на разположение всички дни в седмицата, за да го учим интензивно... Което е неизпълнимо в общия случай, защото повечето от нас работят. Че може да се научи нещо не отричам, ама пък да разчитаме кой знае колко на това не е основателно. Поздрави и успешно представяне
Най-големите разочарования в живота са победите. От тях няма полза.
az rabotq u4a vizsheto si i namiram vreme i za frenskiq koito mnogo silno iska neshto go postiga no ponqkogaa i tova ne pomaga sled kato nqmash kasmet kakvoto i da napravish patqt ti biva zatoren zatova pozelavam na vsi4ki kasmet i u4ete s misalta kakvo gubite i kakvo pe4elite ako zamenete ili ostanete i garanciq nqma da vi xvane marzel i sami shte izklu4ite opravdaniqta si poradi koito ne namirate vreme za frenskiq
kaka_dora_Luk4o написа:Споко за бебето(то поне спи повечко) - ние сме с 2 деца пълни с енергия от 6 до 10 вечерта - я седнем да учим я се почне -ака ми се, искам вода, тя ме удря, той ме скубе .... Абе малка лудница. Ама няма начин трябва да се мине и през това.
У нас е същото Ама абсолютно същото.... И все пак успяваме някак си - учим сутрин преди да станат децата, вечер след като легнат, събота и неделя ги разпределяме по баби и дядовци
Нас няма да ни огрее тази сесия, но като чета темата, еееей тук ми се е свило на топка
Успех на всички