НАСТРОЕНИЯ ПРЕДИ ИНТЕРВЮТО

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
E-P-C

НАСТРОЕНИЯ ПРЕДИ ИНТЕРВЮТО

Мнение от E-P-C »

ЗДРАВЕЙТЕ!
КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ПРЕДИ ИНТЕРВЮТО?
ЧУВСТВАТЕ ЛИ СЕ НАПАДНАТИ ОТ ПРОТИВОРЕЧИВИ ЧУВСТВА?
АКО Е ТАКА ,НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ ,КОНЦЕНТРИРАЙТЕ СЕ И ВСИЧКО
ЩЕ БЪДЕ НАРЕД.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ ПРЕДИ МЕН СТИСКАМ ВИ ПАЛЦИ!

ПОЗДРАВ!E-P-C :wave2:
kaka_dora_Luk4o

Мерси мерси

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

Абе малко е гадничко това очакване, но хубавото е че има доста време да си понаучим френския :oops: Лично ние не очаквахме да сме на тази сесия защото имахме малко объркване с парите (23 CAD не стигнаха - и банката не можа да ми обясни защо ) та трябваше пак да ги пращаме отделно и мислехме че това ще забави нещата но - не.
Надявам се за всички това да мине и замине и да останат само хубави спомени
А дотогава - залягане над френския - така или иначе ще ни върши работа
Успех :lol: :wink:
Изображение
Stamenkova

Мнение от Stamenkova »

А по последна (несигурна) информация кой ще е интервюращя?:)

Преди по-се получаваше с франсето , но преди интервюто нещо взе да се оплита тоз език???
Как е с вас?
28.12.2006г-изпратени документи във Виена
19.01.2007г- Accusé de réception
20.11.2007г- интервю-16.00h-Успешно
14.07.2008г- Изпратени док-ти Букурещ
09.09.2008г-Мед.формуляри
27.11.2008г-ОК мед-ки
09.07.2009г-Покани за визи/e-mail/
08.08.2009г-Визи
Аватар
tuparova
Обратна връзка:

Мнение от tuparova »

Май като студенти в сесия сме всички :lol: Макар че този "изпит" ми се вижда по-важен от всички досега.
Документи за Букурещ - 02.06.2008
Баркодове получени на 01.07.2008
Медицински получени на 30.07.2008
Медицински - Грийнберг - 06.08.2008
ОК на медицинските - 14.08.2008
Покани за виза - 16.10.2008
kaka_dora_Luk4o

Няма страшно

Все си мисля че това е по скоро Фейс Контрол - просто да ни видят какви маймунки сме :wink: няма да ни изяде мадам я !!! Мисля че едва ли толкова ще изискват. Аз съм си писала ниски нива 5/6 и мисля че ще мога да ги покрия защтото това са доста скромни знания. Ама на мъжа ми му е много труден тоз език :cry:
Изображение
anilevi

Re: Няма страшно

Мнение от anilevi »

kaka_dora_Luk4o написа:Все си мисля че това е по скоро Фейс Контрол - просто да ни видят какви маймунки сме :wink: няма да ни изяде мадам я !!! Мисля че едва ли толкова ще изискват. Аз съм си писала ниски нива 5/6 и мисля че ще мога да ги покрия защтото това са доста скромни знания. Ама на мъжа ми му е много труден тоз език :cry:
точно казано..
при нас е обратното на мен ми е зле езика,ама се надявам за два месеца да напредна

а за чуствата нямам коментар изкл.объркана и притеснена но...за мое очудване оптимистично настроена(имам някакво приятно усещане) :lol:
УСПЕХ на всички
iva
kapitanovn
Обратна връзка:

Мнение от kapitanovn »

Аз пък съм много чаровен (и скромен) и само ще се усмихвам на другарката :D ! И така, той френския трябва за работа и няма да си го хабя за някакво интервю я :lol: !
Леле като си чета... явно и мен ме друса нервата

Стига съм писал глупости айде да вечеряме и :beer: :beer: после шампионска лига
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Ние пък сме с бебе на има-няма 2 месеца и разчитаме изцяло на това,което научихме до момента и не е никак малко и сега само в малкото свободно време учим,ама мисля,че ще се справим всички!
Успех ви желая!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
kaka_dora_Luk4o

Споко за бебето(то поне спи повечко) - ние сме с 2 деца пълни с енергия от 6 до 10 вечерта - я седнем да учим я се почне -ака ми се, искам вода, тя ме удря, той ме скубе .... :twisted: Абе малка лудница. Ама няма начин трябва да се мине и през това. :D
Изображение
Аватар
angelheart

Мнение от angelheart »

Че то два месеца не са никакво време за учене :lol: :lol: :lol: Имам предвид - каквото си имаме досега - такова ще излагаме на интервюто :D По-малко напрягане и повече позитивно мислене (по възможност на френски) му е майката :wink:
Най-големите разочарования в живота са победите. От тях няма полза.
OTB0pk0T0
Обратна връзка:

Мнение от OTB0pk0T0 »

Aбсолютно не съм съгласен с angelheart че два месеца не са никакво време за учене.Напротив - при достатъчно работа и упоритост, два месеца са страшно много време и може да се научи много за това време. Но, все пак бих посъветвал колегите в същата сесия да не се успокояват с това че има много време, а да засядат здраво над примерните въпроси... е, да не става чак, както приятелката ми, която от почти две години е там, разправяла на учителката която подготви нея, а сега подготвя и мен за интервю - "по едно време се усещам как седя и обяснявам на шкафчето защо искам да отида и да работя и живея в Кебек".... Успех на всички!
Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.
Аватар
angelheart

Мнение от angelheart »

Ако трябва да влизаме в дребнави подробности - два месеца са достатъчни за ЕДНО ниво на Campus, в случай че имаме на разположение всички дни в седмицата, за да го учим интензивно... Което е неизпълнимо в общия случай, защото повечето от нас работят. Че може да се научи нещо не отричам, ама пък да разчитаме кой знае колко на това не е основателно. Поздрави и успешно представяне :D :D :D
Най-големите разочарования в живота са победите. От тях няма полза.
maria86

az sam nova

Мнение от maria86 »

zdraveite iskam da vi popitam znae li se koishte bade izpitvasht noemvri az imam pokana za 27 i znae li se neshto za nego
maria86

az sam nova

Мнение от maria86 »

az rabotq u4a vizsheto si i namiram vreme i za frenskiq koito mnogo silno iska neshto go postiga no ponqkogaa i tova ne pomaga sled kato nqmash kasmet kakvoto i da napravish patqt ti biva zatoren zatova pozelavam na vsi4ki kasmet i u4ete s misalta kakvo gubite i kakvo pe4elite ako zamenete ili ostanete i garanciq nqma da vi xvane marzel i sami shte izklu4ite opravdaniqta si poradi koito ne namirate vreme za frenskiq
Аватар
valedessy

Мнение от valedessy »

kaka_dora_Luk4o написа:Споко за бебето(то поне спи повечко) - ние сме с 2 деца пълни с енергия от 6 до 10 вечерта - я седнем да учим я се почне -ака ми се, искам вода, тя ме удря, той ме скубе .... :twisted: Абе малка лудница. Ама няма начин трябва да се мине и през това. :D
У нас е същото :twisted: Ама абсолютно същото.... И все пак успяваме някак си :wink: - учим сутрин преди да станат децата, вечер след като легнат, събота и неделя ги разпределяме по баби и дядовци :wink:
Нас няма да ни огрее тази сесия, но като чета темата, еееей тук ми се е свило на топка :wink:
Успех на всички :D
Публикувай отговор