Sledq tozi forum ot dosta vreme i vijdam 4e naposledak vseki izrazqva edno i sushto mnenie kato cqlo za Canada i Quebec... a tova mnenie e ...
NEGATIVNO! Ta pitah se ima li chovek koito da e stignal do nqkakvo reshenie kade e po dobre tam ili tuk v kushti v milata rodina Bulgariq???
Ako se za4etete hubavo vuv foruma ... shte orkriete: losha sistema na obrazovanie, losho medicinsko obslujvane, loshso otnoshenie kum emigrantite, trudno namirane na rabota (s koeto sledva i mnogo truden jivot... naemi kvartiri koli razhodi), studen klimat, abe vobshte kakvo i e hubavoto na taq Canada?! Zaslujavat li si vsichkite nervi ?! Kakvo poluchava6 kato zamine6 tam?!

Az ne moga da razbera dali vsichko tova se razkazva samo ot nostalgiq ili naistina e taka?! Vqrno 4e kato si dale4 ot rodinata dosta nostalgichni 4ustva se porajdat no edva li e samo tova? Vob6te ako se zamislim izliza che hora koito si imat po4ti vsi4ko tuk imat si rabota imat si shto gode dostatuchni dohodi za jivot imat si kola priqteli ureden jivot, v edin moment zarqzvat vsichko za da otidat
KADE?! Tova mi e vaprosa... kade otivam? I ima li smisal cqlata tazi procedura vsi4ki pari i nervi hvurleni za edna ... dosta ... taka da se kaje neqsna ideq...

chestno vi kazvam... v momenta prosto ne znam kakvo da pravq!!! dali da si zapeq i da se zaslu6am v dumite : "stoi si Stoicho vuv BAlgariq ... Mainata i na Shweizariq!" ili puk da deistvam po logikata : "... ooo 6te prodam poslednata si riza za bilet i viza... (do Canada) .." Ami ne znam prosto 4estno vi kazvam tozi forum kolkoto mi e pomognal tolkova me i oburkal... a sega ako moje i da me izkara ot otva polojenie... kakto se vika - evalata! Dano da se nameri chovek koito da e naqsno s tozi vapros kade e po dobre...
Blagodarq vi predvaritelno!