от 7-8 години съм се вгледал в Канада, и по-точно във Ванкувър, и ето че най-накрая ще мога да дойда. След 2 отказа за туристическа виза ме амбицираха да си извадя имигрантска

Междувременно открих човека с когото искам да живея. От написаното тук разбрах че трябва да вляза неженен в Канада, тъй като за такъв ми е издадена визата. Значи за приятелката ми остава варианта със спонсорство.
Ясно, ще отида до Канада (вероятно през октомври), ще изчакам да излязат СИН номера и здравната карта, и после ще дойда пак в БГ да се оженим и да подадем документи за спонсорство.
Въпросите ми са:
- ще ми искат ли доказателство за доходите за последната година, след като тя има 2 деца (на 9 и 11 години)?
- кога можем да подадем документите за нея и децата, веднага след женитбата ли или трябва да работя 1 година в Канада за да имам право да ги спонсорирам?
- да минат ли медицинските прегледи предварително и да се изпратят заедно всички документи, или трябва да се чака формуляр от посолството както при какдидатстване по точковата система?
Благодаря ви, и ще се радвам да се запознаем с Ванкувърци!