Нека ако някой е запознат с протседурата за летене с куче до Монреал да сподели. Пък и ако знае агенция за по добри цени на билети на полети до Монреал също да разкаже.
Успех на всички, благодаря
Пътуване с Куче
- Peace-Lover
УФФФФ
Ние имаме немски дог ама направо се чудя какво да правя :aeh: :aeh: :aeh:
То за полета сигурно ще стане 70-75 кила
Пък и квартирите :conf:
Не ми се иска да го оставяме ама май ще се наложи.
А вие хорца ако сте се оправили с квартирите не се притеснявайте.
А !? :idea: :idea: :idea:
Може ли някой да ми каже дали може да ми изпратят кучето като колет ?
Примерно след 1 година
Ние имаме немски дог ама направо се чудя какво да правя :aeh: :aeh: :aeh:
То за полета сигурно ще стане 70-75 кила
Пък и квартирите :conf:
Не ми се иска да го оставяме ама май ще се наложи.
А вие хорца ако сте се оправили с квартирите не се притеснявайте.
А !? :idea: :idea: :idea:
Може ли някой да ми каже дали може да ми изпратят кучето като колет ?
Примерно след 1 година

Не е важно колко си живял на земята, а как си живял. Всеки човек трябва да има вътрешен мир и да е в хармония със себе си и всичко около него. Що за човек е този, който не прави света по-добър?
Ахимса, мир и любов !!!
Ахимса, мир и любов !!!
-
Наистина е по-добре да дойдете и после да го вземете или да ви го изпратят - това до колкото знам е възможно. На една позната и докараха кучето от Франция -и от Бг би трябвало да стане. Но незнам каква е процедурата точно. С голямо куче е трудно да се намери жилище, но не невъзможно.
"О, картофът е злочест зад желязната завеса.
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
Здравейте. Много ми се иска да ви помогна, макар че няма да е на 100 %, тъй като ние си донесохме в Канада двете котета. Казвам какви бяха изискванията за тях, като не знам точно какви са за куче: ваксинирани от-до, чип, паспорти с последни ваксинации за бяс не повече от 30 дена преди полета.Относно пътуването в самолета задължително е с клетка, а оттам насетне зависи от авиокомпанията. Всяка има различни изисквания.Парите за полета на животното са също различни според компанията. Относно квартирите в Монреал, не вярвам да има проблеми стига да се търси. Тук котки и кучета има навсякъде (домашни). Това е засега, надявам се да съм помогнал поне малко. Поздрави и не оставяйте животинката в БГ, тук ще е по-добре