Здравейте на всички.
Още малко остана и ще ходим да се "борим" с изпитващият за сертификатите:)
Само че не мога да намеря никакво инфо на разбираем език за мен за Frederic Czor , който най-вероятно ще бъде изпитващ и ще съм благодарен ако някой сподели някаква информация за него ако има такава естествено.
Иванко беше пуснал няколко теми от руския форум с описания на интервюта , провеждани от този изпитващ, за което му благодаря но пустия му руски много ме затрудни и почти нищо не разбрах:)
Та тази тема я отварям точно за това, ако има или намери инфо да го постне тук в темата, защото не остана време и ако искате да направим един списък кой кога е на интервю и той да седи тук в темата.
Ами нещо такова: (аз ще актуализирам първия си пост и ще го правя като списък според датите и часовете) Venko: 22.Август.2007- 10 00 часа.
DCS Виена: 28.12.2006
Интервю: 22.08.2007
Док Букурещ: 05.09.2007
Баркодове: 09.10.2007
Направени медицински: 09.11.2007
О.К. Медицински: 23.11.2007
Покана за визи: 09.01.2008
Визи: 29.01.2008
В Канада:29.02.2008
Здравейте Венко и Джон , най-накрая нещо и за нашите интервюта. Прочетох 3-4 кратки описания на интервюта с мосю Кзор на руски , и от прочетеното силно се надявам наистина той да бъде интервюиращият. Описват го , като млад интелигентен човек 30-35годишен , говори бавно и отчетливо , когато се наложи повтаря и перифразира въпросите / дори до 3-4 пъти / . Интервютата на почти всички са преминали за 45 минути , в началото 2-3 мин произнася встъпителна реч , че това интервю се провежда с цел да добие той представа за нивото Ви на Френски и Английски , и да разгледа оригиналите на някой документи. Въпросите са стандартните , като тези описани от интервютата в нашия сайт - напълно логични , не Ви кара да говорите за Глобалното затопляне на климата , а въпроси свързани с професията и семейството и бъдещето Ви пребиваване в Квебек. Едни от интервюираните дори са ползвали преводач за някои въпроси и пак са минали. Друга двойка описва , че жената-водеща , но все пак трябвало да се зададат въпроси и на мъжът / който забил здраво и нито изречение на Френски / , при което жената /водещия/ отговорила на 2-3 въпроса вместо него и мосю Кзор го оставил и повече не го питал нищо - те също са минали . Описват , че интервюто е един вид фейс контрол - интервюиращият иска да се убеди , че срещу него седи адекватен човек , който правилно реагира на зададените въпроси , и че документите не са някакви фалшификати . Важно е нивото на езика да съответства на подадените документи , щом като имате отворено досието значи шансовете са много големи , освен това се дават допълнителни точки за адаптивност , който може да са мах 8 точки. В никакъв случай не трябва да се гипсираме преди и по време на интервюто , защото това няма в никакъв случай да ни помогне само ще ни навреди . Засега това , късмет на всички . . . . . . . . .
Здравейте на всички.
Геле благадаря ти за превода, че тоя руски ми е много труден:)От това , което пише ми се струва , че този интервюиращ ще да е един от най -готините:) (ха късмет де):
Ако се намери още инфо ще е добре, например какви точно въпроси задава или нещо подобно. Но аз не намирам нищо за сега. айде отивам да уча , че .... не остана време
Успех
Поздрави
DCS Виена: 28.12.2006
Интервю: 22.08.2007
Док Букурещ: 05.09.2007
Баркодове: 09.10.2007
Направени медицински: 09.11.2007
О.К. Медицински: 23.11.2007
Покана за визи: 09.01.2008
Визи: 29.01.2008
В Канада:29.02.2008
Има ли някой , който да е минал днес ?? Пишете поне кой е интервюиращият Пожелавам успех за утре на Herisson , paola7 , dvrender , интервюто им да завърши с «Bienvenue au Quebec» и сертификати . Успех и на останалите , който не пожелаха да се напишат .
Успех на всички!
И ние ще пишем като дойде другия понеделник
Док. до Виена 05.01.2007/Получени 08.01.2007
Accusе de reception 05.02.2007/Покана за интервю 26.06.2007
Интервю 27.08 2007 Хилтън
Баркодове и Медицински 05.12.2007
Покана за визи 17.01.2008
Получени визи 05.02.2008.В Канада от 24 май 2008.