Може ли някой, който сравнително скоро е минавал медицинските прегледи преди заминаване за Канада да сподели какво представляват точно, защото съпругът ми претърпя операция от апандисит преди 4 дена и сега се притеснява, че ако получим този месец или другия формуляри за медицински прегледи ще има проблеми.
Благодаря предварително!
Медицински преглед
Спокойно, какви проблеми? Няма страшно, на прегледа се дава кръв/урина (кръвта я гледат мисля за СПИН и венерически болести), очен, УНГ, рентген на белите дробове (тука най-вече стават забавянията, при съмнения за туберкулоза) и един общ медицински преглед, при който питат за медицинската история, прекарани операции и т.н. Операция на апандесит е нищо за лекарите и може да се случи по всяко време, не се притеснявайте
Ние минахме на 30 юли 2007. Първо даваш кръв и урина, правят ти рентгенова снимка, минаваш на очен лекар, УНГ и след това при специалист вътрешни болести, който ти задава въпроси, на почти всички отговорихме с не. Пита дали имаме операции по-сериозни, на мен също ми правиха операция на апандисит преди 12 години. Лекарката си записва и това е. Нищо страшно няма просто един преглед. Ние минахме за 1 час.
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."