Медицински преглед

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
prace

Медицински преглед

Мнение от prace »

Може ли някой, който сравнително скоро е минавал медицинските прегледи преди заминаване за Канада да сподели какво представляват точно, защото съпругът ми претърпя операция от апандисит преди 4 дена и сега се притеснява, че ако получим този месец или другия формуляри за медицински прегледи ще има проблеми.
Благодаря предварително!
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Спокойно, какви проблеми? Няма страшно, на прегледа се дава кръв/урина (кръвта я гледат мисля за СПИН и венерически болести), очен, УНГ, рентген на белите дробове (тука най-вече стават забавянията, при съмнения за туберкулоза) и един общ медицински преглед, при който питат за медицинската история, прекарани операции и т.н. Операция на апандесит е нищо за лекарите и може да се случи по всяко време, не се притеснявайте :D
Аватар
bucca

Мнение от bucca »

Ние минахме на 30 юли 2007. Първо даваш кръв и урина, правят ти рентгенова снимка, минаваш на очен лекар, УНГ и след това при специалист вътрешни болести, който ти задава въпроси, на почти всички отговорихме с не. Пита дали имаме операции по-сериозни, на мен също ми правиха операция на апандисит преди 12 години. Лекарката си записва и това е. Нищо страшно няма просто един преглед. Ние минахме за 1 час.
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Здравейте, някой има ли представа, операция от дискова херния може ли да направи проблем?
leaf

Мнение от leaf »

Всъщност, проблеми правят само заразните болести и болести, които имат много скъпо обслужване от здравната система.
Не се шашакайте за всяка дреболия. :)
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Дано да си прав!
Публикувай отговор