Може ли да се влезе в Канада през Щатите?
Може ли да се влезе в Канада през Щатите?
Здравейте,
Имам турист. виза за Щатите, има ли вариант да посетя приятел в Канада, влизйки през Щатите, без да имам Канадска виза?
Имам турист. виза за Щатите, има ли вариант да посетя приятел в Канада, влизйки през Щатите, без да имам Канадска виза?
Ами казвам ти го от полу -ли4ен опитirina_77 написа:Много съм зле с ориентацията та сте ми трябва навигатор през тези пътечки

2005 бях в Ванкувар и се обаждам на американ4етата да ми дадат виса да ида до Сиатал - та зет (местен) ми кат 4у 4е ония сте ме таксуват 150 долара-ре4е Абе ка сте има дава6 толкова пари -аз сте те преведа отатака, аз сто пати сам бил на лов из околностите и пуканат грани4ар не сам видял.....

та стом от Ка кам УСА може -може и по обратния път.
Ина4е на КПП_тата си има служители и на 2 те граници -поне на тия около Ванкувар минах да огледам дали проверяват - и не виждам как без виса сте те пуснат да влезе6.
В този ред на мисли някъде по кебешко ми казаха че имало път само с една бариера по средата и местните кебекуа редовно нелегално пресичали до САЩ за да заредят с по-евтин бензин.bp_de написа:Ами казвам ти го от полу -ли4ен опитirina_77 написа:Много съм зле с ориентацията та сте ми трябва навигатор през тези пътечки![]()
2005 бях в Ванкувар и се обаждам на американ4етата да ми дадат виса да ида до Сиатал - та зет (местен) ми кат 4у 4е ония сте ме таксуват 150 долара-ре4е Абе ка сте има дава6 толкова пари -аз сте те преведа отатака, аз сто пати сам бил на лов из околностите и пуканат грани4ар не сам видял.....![]()
![]()
![]()
![]()
та стом от Ка кам УСА може -може и по обратния път.
Ина4е на КПП_тата си има служители и на 2 те граници -поне на тия около Ванкувар минах да огледам дали проверяват - и не виждам как без виса сте те пуснат да влезе6.

Ирина ,ако толкова много държиш да посетиш Канада завърти се сред индианската общност в градчето /забравихмо името,но можеш да си го провериш на картата/ с/у Корнуал,Он от американската страна и местните с/у някой лев ще те доставят в Канада.Гледай да е лятото ,че местните тарикати използвайки мъглата през зимата може да те зарежат на острова .
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
bateto написа:Ирина ,ако толкова много държиш да посетиш Канада завърти се сред индианската общност в градчето /забравихмо името,но можеш да си го провериш на картата/ с/у Корнуал,Он от американската страна и местните с/у някой лев ще те доставят в Канада.Гледай да е лятото ,че местните тарикати използвайки мъглата през зимата може да те зарежат на острова .