UPS-FedEx ili koi drug?
UPS-FedEx ili koi drug?
Molia za preporaka kam koia agentzia da se obarna za da si izpratia passportite za vizi.Chuvam razlichni mnenia za UPS .Kak sa FedEx?
Re: UPS-FedEx ili koi drug?
Nie polzvahme UPS za pasportite i predi tova za docs. Dovolni sme ot tiah. Nashi priateli polzvaha FedEx pri izprashtane na docs v USA i sashto sa dovolni. USPEH
Jeff написа:Molia za preporaka kam koia agentzia da se obarna za da si izpratia passportite za vizi.Chuvam razlichni mnenia za UPS .Kak sa FedEx?
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
-
Zdrawejte priateli,
Az lichno polzwah speedy i sum dowolen partkat mi pristigna(staw duma za pasporta mi i dwe snimki) w Bukoresh za 3 dena i e po ewtino dokumenti do 0.5 kg e 12 ewro taka che sa konkurentni .Samo che za wrushatne ne znam az sum s adwokat i koiato kompania izberat na neia shte triabwa da plashtam:)
Az lichno polzwah speedy i sum dowolen partkat mi pristigna(staw duma za pasporta mi i dwe snimki) w Bukoresh za 3 dena i e po ewtino dokumenti do 0.5 kg e 12 ewro taka che sa konkurentni .Samo che za wrushatne ne znam az sum s adwokat i koiato kompania izberat na neia shte triabwa da plashtam:)
...
UPS syshto mojesh da gi sledish v Neta, no az li4no ne sym dovolen ot tyah!matea написа:Според мен - всичко друго, но не и ДиЕйчЕл!!!![]()
С ФедЕкс е малко по-скъпо, но можеш да си следиш пратката в Интернет - докъде е стигнала, кой я е приел, в колко часа и т.н.
Аз лично ползвам само ФедЕкс и никога не съм имала проблеми
s koq agenciq da si pratq pasportite ...
Zdravei :-)
Az polzvah UPS i sym mnogo dovolna ...Perfektni sa !!!
Nai evtino e pri tqh , osven tova ...Za izprsashtane mi vzeha po kursa na & za denq ..okolo 38 lv , a na vryshtane sled poluchavane na pasporta , okolo 47-8 lv ...Polzvai UPS , bez da se pritesnqvash ......za po-malko ot sedmica ot izprashtaneto na pasporta si go poluchih obratno ...
Pozdravi :-)
Nai evtino e pri tqh , osven tova ...Za izprsashtane mi vzeha po kursa na & za denq ..okolo 38 lv , a na vryshtane sled poluchavane na pasporta , okolo 47-8 lv ...Polzvai UPS , bez da se pritesnqvash ......za po-malko ot sedmica ot izprashtaneto na pasporta si go poluchih obratno ...
s koq agenciq da si pratq pasportite ...
Zdravei :-)