Tova ne e platena reklama, a bezplatna informatsia za nujdaeshtite se...

A koito ne izpolzwa Eva?Plamen написа:Dnes razbrah ot Agenntsiata na Eva Aslanian che imat pravo da zaveriavat palmnomoshtni za izvejdane na detsa prez granitsata. Tova e neobhodimo vinagi kogato edinia roditel patuva sam ili kogato se davat detsata na treto litse. Struva 5 dolara i ako niakoi se interesuva moje da zvani na (514)861-3949.
Tova ne e platena reklama, a bezplatna informatsia za nujdaeshtite se...
s Eva sme priatelcheta otdavna i edwa li shte si i pomislia da i izdarpam tozi zlaten business. Povecheto hora koito sega pishat w foruma dori i ne sa chuwali za men i kakto wijdash si traia i ne prawia nikakwa reklama (az i predi ne sam ia prawil saznatelno).Plamen написа:Che ti i bez tova si si gi dal...kakav ti e problema...
I dokolkoto si spomniam nikade ne kazah (a i tia ne mi kaza) che triabva da si kupia bileti ot neia za da mi napravi palnomoshtnoto.
Pusnah infoto zashtoto ne biah siguren che horata znaiat za tova. A za tebe predpolagam povecheto sa niasno. Pak ot tuka nasetne vseki sam da reshi pri koi da otide i zashto. Taka ne e li chestno...
w posolstwoto prawiat tochno kakwoto i nie s Luci i pri Eva, no te (posolstwoto) iskaha da minawame prez tiah za da wzimat i te taxi.Plamen написа:Dani, moje i da si prav. Az obache ostanah s ubejdenieto che stava vapros za niakakvo po-spetsialno pravo i to tochno za takiva dokumenti (za prekarvane na detsa prez granitsa). do sega biah s ideiata che samo posolstvoto (sled kato im pratim po poshtata pismo zavereno ot niakoi kato tebe s takiva prava) ti biat golemite pechati i vsichko e zakonno. Sega spored Eva tia moje direktno da zavaeriava tia dokumenti. Neznam. Shtom ste priateli pitai ia i kato po-razbirasht ot mene mojesh da obiasnish...Nishto chudno da sam ia razbral kakto razbrah lektsiata za danatsite i za tova kakvo shte mi varnat ot vnesenite danatsi za aprtamenta (kakto ti niakade iz temite si me "zabil" s profesionalen komentar)
dwe pokupko prodajbi samo s moi zawerki weche minaha prez notariusi v BG, no dali 100% shte minat ne znam. po zakon triabwa, no ...Plamen написа:Много интересни новини...само да добавя че и Канада неможе да се напуска ако няма съгласието и на двамата...поне така знам.
Дани, ако не те затруднява можеш ли да кажеш дали заверката на документ от такива, като вас важи пред нотариусите в България...аз лично всичко съм прекарвал през посолството /даже преди 2 седмици пак ходих спешно до там и като не броим парите дето дадох там, то само ужасния път и загубения ден ми стигат/.
Та ако примерно един доктор или счетоводител тука може да ми завери пълномощно...супер
po zakon triabwa.iani написа:Nadiavam se drugia mesetz i az da patuvam za Canada / SAM / , a detzata s jenata da dojdat sled 3 mesetza. Ot prochetenoto tuk , oznachava li che az triabva da napravia palnomoshtno na jenata , za da moje sled 3 mesetza da izvede detzata ot Balgaria(pri polojenie che az sam tammmm ) ? Ako DA kade se pravi takova palnomoshtno v Sofia ?
Blagodaria za otgororite predvaritelno !!!
I si napalno prawa da ne si saglasna.ZouZou написа:Здравеите!!!
Не съм напълно съгласна с Дани. Щом още не си заминал, по-добре е да извадиш този документ тук. Може да го направиш при всеки нотариус срещу 3 лв. Вариянта да е чст от генерално пълномощтно също не е възможен. Документа с родителското съгласие остава при служителите от паспортна проверка и да е част от по-общ документ е просто излишно.