Въпроси за точките

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
kurti

Въпроси за точките

Мнение от kurti »

Здравейте! Ние сме още на етап на предварителна оценка на шансовете, ако ги съберем точките, то ще сме около ръба, та затова ви моля за малко помощ относно приравнявавнията.

Образование 12г в МГ, 4г. редовно бакалалър, 3семестъра дистанционно - магистърска степен - признават ли се 25т в случая или да разчитаме само на 22?

За трудовия опит - само трудова книжка ли се приема за доказателство? По-голямата част от стажа ми е без никакъв договор или по граждански договори, които не се вписват в трудовата книжка.

Адаптивност - образование на придружителя - 12г. учене ги има, но в Математическа гимназия - за това едва ли ще дадат 3 т. За незавършено висше - също 0. А едногодишен сертификат възможно ли е да се придобие с някакъв курс, дали ще го признаят за да докопаме 3 точки оттам?

И накрая езика - за да признаят High proficiency какви резултати от IELTS са нужни?

Благодаря предварително!
bp_de

Мнение от bp_de »

Тия то4ки са за залагалка .
само не си мисли 4е стом съббира6 то4ки и 100% те пускат.
няма такова несто.-важното е тоя дето сте оценява слу4ая да ре6и 4е става6 - пуска6 док и сте разбере6. ина4е няма как да се про4ете какво мисли в главата си имиграциаония офицер дето сте ти разглежда документите.
успех.
anju

Мнение от anju »

Мисля че нямаш 25 точки за образование защото си искат 17 години. За мъжа ти -също не можеш да вземеш. Тозии едногодишен курс освен да помогне... За трудовия стаж - как ще го докажеш ако не с договор? Сметнете си точките дали ги покривате?
Аз мисля че ги гледат.
kurti

Мнение от kurti »

Благодаря за отговорите. И все пак ако не покриваме pass mark-а изобщо няма смисъл да започваме май.

Въпросът ми е гражданските договори дали се признават за доказване на стаж? Не се вписват в тр. книжка, но пък си имат срок и всички необходими реквизите.

Резултатите от IELTS как се приравняват в точки, за да се получи максимум за език какъв резултат е необходим?
DANNY

Мнение от DANNY »

http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/ ... nguage.asp

За да получиш максимум точки за английски, например, ако ще ти е водещия език, е необходимо да изкараш 7-9 на всеки от 4-те модула...
2 точки се дават за резултат 5-6.
Публикувай отговор