Влизане на водещият кандидат сам в Монреал

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
bobsarcho

Влизане на водещият кандидат сам в Монреал

Мнение от bobsarcho »

Здравеите на всички който все още използват този форум. Аз искам да попитам може ли водещият кандидат да влезе пръв в Канада Монреал, а след него след 1-2 месеца сапругата му. Ще има ли проблем при влизане. Докато намери жилище и се окопити, сапругата да дойде дето се вика на послано. щото чакаме бебе и нали се сещате бременна жена в началото трудо се адаптира.
Балгодаря много.
Аватар
bucca

Мнение от bucca »

Мисля, че не би трябвало да има проблем, водещият да влезе сам. Със сигурност знам, че без водещия, придружаващият не може да влезе сам, но обратното би трябвало да може. Това е мое мнение, нека да видим какво ще кажат и другите съфорумци.
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Права е bucca, няма проблем водещият да влезе сам. Придружаващият може да пристигне и по-късно, трябва само да внимава да влезе докато още му е валидна визата, това е.
kalina

Мнение от kalina »

Няма никакъв проблем водещият да влезе сам, а другия/ите по-късно. Нашето семейство пристигна също на части в Канада. Не се притеснявайте и успех.
Публикувай отговор