Не съм писал от много отдавна във форума ама просто не можах да се стърпя. Сигурно ще се повторя ама не бях чувал коментари от други българи за това "градче". От това което аз бях чувал (не съм се интересувал по интернет) беше че е земеделско градче между Калгари и Ванкувер и снабдява двата големи града с плодове местно производство. Това което не знаех е че е на Оканагското езеро и че супер курорт. има плажове като черноморските със супер пясък и наклон на брега. Хората и по специално мацките са се разхождат по бански (определено там се поддържат физически

), яхти и моторници напълнили местната марина а даже край много от сградите моторниците са паркирани досами входовете

. Невероятна атмосфера с много кафенета, кабриота, и много много мотори (пълно е със хелс енджълс

). Ако не сте били там съветвам ви да видите определено е НАЙ-ГОТИНИЯ град в Канада (направо се учудих). Не помня кой беше от там мисля че лисицата

- нека тя понапише малко повече за него. Не знам каква работа има там и как се плаща ама хората определено са много добре и много доволни.
ИДЕТЕ И ГО ВИЖТЕ невероятен град
п.с. Там бирата може да се разнася и пие навън

(в Монреал също ама трябва да са прикрива етикета а във Ванкувър е забранено) даже си я купува "то го" като сладолед и си я пиеш докато се разкарваш на плажа.