Активен он-лайн статус!
Активен он-лайн статус!
Токущо видях, че е активен он-лайн статуса ни!!Отворили са досието на 21-ви този месец!Дано скоро имаме и мед. формуляри!Успех на всички!
https://services3.cic.gc.ca/ecas/authenticate.do
това е линка-следваш указанията, въвеждаш данните на главния апликант - фамилно име, рождена дата и баркода.
това е линка-следваш указанията, въвеждаш данните на главния апликант - фамилно име, рождена дата и баркода.
И ад все опитвам...
И аз все опитвам...от доста време...не става, но знам че понякога след медицинските променят статуса...
В очакване на Годо...
При мен става без проблеми-само, че аз си направих страницата на френски, не на английски, отметнах там, където пише N de dossier, след това даните и готово- пишеше ми трите имена и etat de la demande de residence permanente - EN COURS, -Nous avons commencé le traitement de votre demande le 21 juin 2007.
Ваня, трябва да отметнеш, там където пише File No. След това натискаш Continue и след това въвеждаш номера на баркода заедно с буквата "В", фамилията на водещия кандидат, датата му на раждане и държавата, където е роден. Ти явно си натиснала в началото Permanent Resident Card number, защото това което ти е излязло значи - "Формата е непълна. Моля, напишете необходимата информация по-долу, след това изпратете искането си отново. Номерът на Картата за постоянно пребиваване трябва да е в следния формат:...Трябва да въведете валидна дата на раждане."
Значи според мен си отметнала не където трябва. Аз пробвах, нашият статус не е активиран още.
Значи според мен си отметнала не където трябва. Аз пробвах, нашият статус не е активиран още.
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."