Преместване от БС към Кебек

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
ticotey

Преместване от БС към Кебек

Мнение от ticotey »

Здравейте,предстои ми преместване от БС към Мтл и ми се ще да чуя съвети и мнения на хора преминали през това. Напр какъв транспорт ползвахте рент а кар, лична,...Проблема и че имам доста багаж и самолета май не ме устройва.
Странджата

Мнение от Странджата »

Mай си първият ентусиаст който се запътва от запад на изток, чудя се как не са започнали да те ,,сапунисват,, :wink: По същество , вземи си един по-голям ван и натовари по-необходимото , другото продай на китайците и здраво газ!
alen vid

n

Мнение от alen vid »

Има вариант и с автобус - фирмата е ГРЕЙХАУНД , може да се спазариш за ремарке което да ти бъде доставено в съответния град .
НЕ ТЕ СЪВЕТВАМ ДА ПЪТУВАш ОТ БС ДО МОНТРЕАЛ С АВТОБУСИТЕ ИМ .
У-ХОЛ , също е една добра фирма , можеш да си наемеш направо камионче и да си качиш семейството и багажа и ти да си шофираш .
Връщаш камиончето на У-ХОЛ в Монтреаскоят им офис - много е удобно .

Приятен път и най-вече без авариен ти желая !
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Питайте батето.
Той е кацнал във Ван. Стоял там 3 месеца не му харесало и заминал за цивилизацията ( Монтреал ).:)
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

малко инфо даваш за да ти се даде по точен отговор.рентваи ремарке за колата ,ако можеш .маи така е наи евтино .става вапрос за растояние от 4660км .
THE LAST LINE OF DEFENSE
bateto

Мнение от bateto »

Альо,кви 3 месецс,3 седмици само които ми бяха достатъчни да се освестя в каква дупка съм попаднал.За Цивилизацията пътувах с аероплана щото нямах много багаж ,3-4 куфара и някой лев кеш.
Явно съм имал късмет да срешна провидението,щото и до ден днешшен не мога да представя живота си в 3та глуха.
В Умрялата част на Канада съм се зарекъл да не ми стъпи крака даже и като турист.
:wink:
Публикувай отговор