Та, кой е най-добрия и тънък вариант за пренасяне на пари Канада-БГ? Кои банки какви брадви ще ударят?
Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
Wire transfer е прехвърляне на пари по банков път от една банкова сметка в друга. Банките могат да са в различни градове и държави.AleksandrAI написа:iliana аз никога не съм използвал wire transfer, ще обясниш ли по-подробно как става и ако има някоя врътка да я кажеш и нея.
Мерси предварително.
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
A az препоръчвам да си откриете сметка в същата валута и така да си спестите излишно ексчейнджване!iliana написа: При трансфериране е желателно сметката изпращач и сметката получател да са в една валута, иначе банката получател ги обменя по нейния курс който може да не е най-изгоден. Затова аз препоръчвам парите да се оменят преди да се изпратят, иначе само може да се гадае колко ще се получат, както и не може да се дискутира ексчейндж рейта.
Е да, но за да вкарам или изкарам пари в/от такава сметка пак трябва да ги обърна. Така че е все тая.bgmontreal написа:A az препоръчвам да си откриете сметка в същата валута и така да си спестите излишно ексчейнджване!
ами не е вярно!AleksandrAI написа:Е да, но за да вкарам или изкарам пари в/от такава сметка пак трябва да ги обърна. Така че е все тая.bgmontreal написа:A az препоръчвам да си откриете сметка в същата валута и така да си спестите излишно ексчейнджване!