Срокове за визи
Срокове за визи
Привет на всички!
Преди време във форума срещнах срока от 15 работни дни като регламентиран от посолството като максимален от получаването на паспортите до изпращането им с визите.Търсих в страницата им ,но не го намерих.Някой може ли да ми изпрати линк за да видя сроковете.Защото вече сме резервирали билети,а паспортите ни са получени на 7-ми май в Букурещ и сега малко се притесняваме!
Преди време във форума срещнах срока от 15 работни дни като регламентиран от посолството като максимален от получаването на паспортите до изпращането им с визите.Търсих в страницата им ,но не го намерих.Някой може ли да ми изпрати линк за да видя сроковете.Защото вече сме резервирали билети,а паспортите ни са получени на 7-ми май в Букурещ и сега малко се притесняваме!
Това е цитат от поканата ни за визи, която ни изпратиха от Букурещ по и-мейл. Вижте вашата покана, така трябва да пише и на вас!Généralement, les documents sont préparés et prêts à être délivrés dans les 15 jours OUVRABLES à partir de la date où les pièces justificatives ont été reçues à l’ambassade.

Успех и бързо получаване на визите!
В писмото покана за визи при нас пишеше да вземем под внимание, че са нужни 15 работни дни за изработване на визата! И да не ги безпокоим!
Нещата станаха обаче сравнително по-бързо!
Получихме покана на 04.05.2007.
Изпратихме паспортите на 07.05.2007.
В Букурещ пристигнаха на 08.052007. - с UPS.
На 21.05.2007 - on line статусът ми се промени на Decision made.
На 23.05.2007 получихме визите, на които се вижда, че са направени на 15.05.2007.
Поздрави!
Нещата станаха обаче сравнително по-бързо!
Получихме покана на 04.05.2007.
Изпратихме паспортите на 07.05.2007.
В Букурещ пристигнаха на 08.052007. - с UPS.
На 21.05.2007 - on line статусът ми се промени на Decision made.
На 23.05.2007 получихме визите, на които се вижда, че са направени на 15.05.2007.
Поздрави!
Благодаря Робин Худ.Точно така пише на поканата,но аз за по-сигурно реших да проверя и на сайта на посолството.Благодаря и на теб Жени, и честито за визите!Ние получихме поканата на 3-ти май,на 4-ти си изпратихме паспортите с UPS,а на 7-ми са получени в Букурещ.Щом при вас така са се развили нещата значи и ние тия дни да си чакаме визите. 
нашите покани също дойдоха на 3-ми май, пратих паспортите и таксата за визи същия ден, и още си чакаме, получени са в посолството в Букурещ на 7.05 според Стиви и сайта на румънския куриер...за сега нищо ново от тогава
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
И сега съжалавам...че не го направих по-рано