И ние сме със сертификати! :)

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
BrotherJoe

И ние сме със сертификати! :)

Мнение от BrotherJoe »

И brotherjoe мина успешно итервюто, сертификатите са факт :wink: Подробна информация по-късно, аз съм синът му :)
Аватар
mastika

Мнение от mastika »

Да поздравиш ВАШТЕ за сертификатите !!!
За теб лимонада :drink: , а за ВАШТЕ :beer2:
Нема, нема току си $#% майката.
Описание на гейзер от прост човек
http://vbox7.com/play:c94fc5bb
dada

Мнение от dada »

Честито, Братко Джо!!!Браво на вас!Много успехи ви желаем нататък по процедурата!Пишете подробности като ви попремине еуфорията!
Mishimi
Обратна връзка:

Мнение от Mishimi »

Бравооооооооооооо! :beer2:
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Честито! :D
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
bucca

Мнение от bucca »

Честито още веднъж и ще чакаме да пишете как е минало! :D
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Krem Karamel
Обратна връзка:

Мнение от Krem Karamel »

Честито!!! Айде сега бързо и внимателно към Букурещ! :beer: :beer: :beer: И наздраве!!!
Аватар
BrotherJoe

Сега вече е БратДжо :)

Мнение от BrotherJoe »

Първо благодаря за поздравите- да ви се връща десеторно! :) Много успехи на всички, успешни интервюта на чакащите!
Сега за нашето интервю:
аз- водещ-36 г. 8/7 френски 6/6 английски(нарочно занижени), висше- автоматика и информатика;
съпругата - 36 г. 5/4 френски 4/4 английски, висше- телекомуникации и второ- финанси;
деца- 2 бр(да са ми живи и здрави татковите :) )- син на 15 и щерка на 13 г.
Мнооооого трудов стаж и за двамата.
Преди интервюто спах 3 часа- съпругата ме изгони от спалнята че самосе въртя и спах в хола под палмата....като заспах в 3.30 де....Хванахме си автобуса сутринта и хоп- в 9.00 в София. Е да ама съм от 12.00... И като се почнаха едни обиколки...Всеки от миналите казваше- споко, лесно е ама.... това си беше моя гръб. Бука по едно време внесе малко спокойствие, но искам да благодаря на съпругата си, щото ако ми не беше набила обръчите и да ме успокои не знам какво щеше да стане.
В 11.00 се паркирахме на прословутото зелено диванче и зачакахме. Към 11.35 излязаха предните кандидати- радостни- със сертификати- да са им честити! Поговорихме и тъкмо си тръгнаха и мосю Оперман идва... и аз си казах на ум : Salve Ceaser, morituri te salutant! и влязохме. Бонжури, еншантета и хоп, мосю, нали вие сте водещ? я си дайте тук паспорта-дадох го, къде ще ходя. Докато го гледаше заби бързо: Защо искате да емигрирате в Кебек, и на мен ми дойде музата- като почнах да му разказвам та около 10 минути- събрах в този въпрос и икономика, и култура, общество, всичко. И през 2-3 изречения му посочвах копието на Apprendre le Quebec- тука мосю пише- ако тука лъжат- и аз лъжа. Бях проучил и образователната система щот децата са ми големшки (Мастика, сина не ще лимонада бей, иска бял ром Малибу) :shock: та си я бях разпечатал заедно с евалюацията на дипломите- и тези книжки отнесоха много бой с пръста... По едно време ми писна (а явно и на него) и минахме на тема работа. Тя работата ми е малко специфична и Оперман не знаеше има ли я в Кебек ама аз най-нагло му обясних, че задава въпроса на подходящия човек. Претупахме теми като приятели в Кебек, пътувания в чужбина докато не стигна до канадската ми виза- и на най-чист английски- и какво правихте в Канада, хареса ли ви, с какво... Ама Брат Джо не е бягал в Семинарията от час по английски и запремята картофа в устата... Кат видя че не се давам и реши да мъчи булката ми- ама и тя от сой- той: Защо, а тя: ами така :) Пита я за работа, образование, първата седмица в Кебек и като изтърси: А какви са разликите м/у София и Монтреал? Тя жената да не е ходила в Монтреал та да знае! Ама му обясни че Монтреал е по голям и си има Сейнт Лоран а пък София си има ... какво беше-театъра зад Канала?:) (Софиянци да не се обиждат щот и аз съм шоп :) ) Явно не му стигна да знае разликата м/у София и Монтреал та се напъна за инфо и за разликата м/у БГ и Кебек- ма жената и тук се оправи. Видя че и с нея не става и ме пита: Очакваш ли трудности в Кебек? Ми как да не очаквам- то нормално- друга държава, общество... Само не разбрах каква беше връзката със следващия въпрос- дали си обичам работата- ма Брат Джо е бил и чавдарче и пионерче и помни лозунгите! Разбих го- очаквах следващия въпрос да бъде: Прибирате ли се в къщи при жената? ама не- беше му омръзнало явно и ми вика че съм аксепте- в едно с цялата фамилия:) После ми обяснява щатните инструкции за процедурата на там ама кой ли слушаше вече освен преводачката? (не сме я ползвали).
Та така- излязох със сертификати и акциите на МТел се покачиха с 0.8 пункта- додето се похваля насам-натам... Само да кажа че учителката ни по френски е супер и съм и много благодарен- ако има някой зорлия от Врачанска епархия-да пише на лични.
Ха сега да ида да купя на сина Малибуто а кой ще го пие.....
Това е. :beer:
Аватар
bucca

Мнение от bucca »

Айде, честито още веднъж! и сега до отпразнувате подобаващо! :beer: :beer: :beer2:
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
kapitanovn
Обратна връзка:

Мнение от kapitanovn »

Бравоооо! Честито Братко Джо и все така да е и занапред :beer:

ПП: Тате знае ли, че влизаш с неговото име :D :lol:
Аватар
dog

Re: Сега вече е БратДжо :)

Мнение от dog »

Честито за сертификатите.
Мноооого си ги разпуснал малките. Тук пиенето само в къщи под надзор. :beer:
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
riba_mech

Мнение от riba_mech »

EEEEEEE, :beer: :beer: :beer: :lol: :lol: :lol: честито и от нас рибите- меч. Много здраве на Враца и успехи, Канада ни чака, да знаете. Попълнете документите и ги пускайте. Разказали сте му играта на ОпиМан :П
DCS - 1-wa chast - 10. 2004
DCS - 2-ra chast - 17.03.2006
Pokana za intervu - 20.07.2006
Uspeshno intervu - 12.10.2006
Pusnati docs kym Bukuresht - 28.11.2006
Barkodowe - 22.02.2007
Medicinski - 16.03.2007
VIZA - 04.06.2007
Аватар
ваня-71

Мнение от ваня-71 »

Честито!Бърза процедура и късмет ти пожелавам! :lol: :beer: :beer: :beer: