ЗДРАВЕЙТЕ, НИЕ СМЕ НА 11.05.07

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
mishel

ЗДРАВЕЙТЕ, НИЕ СМЕ НА 11.05.07

Мнение от mishel »

Здравейте! И ние очакваме под стрес предстоящото интервю при мосюто... При нас процедурата беше много бавна и мъчителна :cry: Затова хем го очакваме с нетърпение, хем много се притесняваме... Ние сме на 11. 05 от 15:00 часа. Надявам се да минем бързо и лесно, но като чета май няма да е много лесно! Аз съм на 23 години и точно затова се притеснявам. Съпругът ми е на 31, но аз съм водещата фигура. Знам няколко езика-5, но съм сигурна, че там няма да знам ни6то- просто 6те си глътна езика... :roll: Искам да попитам има ли някой сертификат от Алианс Франсез от Варна и дали мосюто задава по- специални въпроси за него? Нивата на френси са ми 8/7, а на английски-9/8. Надявам се да не ме разхожда много- много из английския, че май само на френски мога да говоря сега. Но засега, няма 4овек, който да не са го питали не6то нали...??

Пожелавам успех и кураж на всички!!!! Само май на себе си не мога да си го пожелая.... Направо си е " страхххх" :shock:
Аватар
Milenka

Re: ЗДРАВЕЙТЕ, НИЕ СМЕ НА 11.05.07

Мнение от Milenka »

mishel написа:Надявам се да не ме разхожда много- много из английския, че май само на френски мога да говоря сега. Но засега, няма 4овек, който да не са го питали не6то нали...??
Няма страшно, но както си водеща и си писала точки за англ. няма начин да не те попита нещо. Приготви си 2-3 прости изречения защо кебек, в какво се състои работата ти или нещо от сорта на англ. Водещите защитават точките и по втория език.

УСПЕХ на всичкиииииииии!
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Публикувай отговор