Питане за Федерална Канада
-
Питане за Федерална Канада
Извинявам се ако въпроса ми е много глупав,но искам да попитам само в този прословут Квебек ли може да се имигрира легално.Има ли някакви имигрантски програми и в останалата част на страната.
Става дума да дойда със семейството си и поне след 2-3 месеца да си намеря някаква законна работа. Мерси предварително!!!
Става дума да дойда със семейството си и поне след 2-3 месеца да си намеря някаква законна работа. Мерси предварително!!!
- Ivet
- Обратна връзка:
Я да ти отговоря набързичко.
Квебек е едно, Федерална Канада е друго. И в двете можеш да емигрираш легално, а после можеш да мигрираш вътре в страната колкото си искаш.
Мяташ се на портала, после форум емиграция в Квебек, четеш и като не ти е много ясно нещо - питаш.
Законна работа лесно ще си намериш, виж с незаконната ще ти е малко по-трудно.
aston martin няма да можеш да си купиш, пък и да си купиш само ще го мъчиш, щото мах разрешената скорост е 110.
А въпросът ти верно беше малко глупавичък или айде да го кажем несериозен. 

Квебек е едно, Федерална Канада е друго. И в двете можеш да емигрираш легално, а после можеш да мигрираш вътре в страната колкото си искаш.

Let it go...
-
Чел съм във форумите за Квебек ,просто не знам Френски език за да мога де ява на интервю.Ivet написа:Я да ти отговоря набързичко.![]()
Квебек е едно, Федерална Канада е друго. И в двете можеш да емигрираш легално, а после можеш да мигрираш вътре в страната колкото си искаш.Мяташ се на портала, после форум емиграция в Квебек, четеш и като не ти е много ясно нещо - питаш.
Законна работа лесно ще си намериш, виж с незаконната ще ти е малко по-трудно.
aston martin няма да можеш да си купиш, пък и да си купиш само ще го мъчиш, щото мах разрешената скорост е 110.
А въпросът ти верно беше малко глупавичък или айде да го кажем несериозен.
Благодаря ти все пак и между другото се извиних предварително ако на някого въпросът ми му се стори тъп.
- Ivet
- Обратна връзка:
Ааа, моля, няма нищо. Просто темата е за федерална Канада, а ти питаш за Квебек, тоест - и ти не знаеш какво питаш.
http://www.bgcanada.com/portal/
Имаш процес на емиграция, точкувае и т.н. Има си и процедура за Федерална канада, вижддаш дали отговаряш на изискванията и сам си отоваряш на горните въпроси. А френски се учи.

http://www.bgcanada.com/portal/
Имаш процес на емиграция, точкувае и т.н. Има си и процедура за Федерална канада, вижддаш дали отговаряш на изискванията и сам си отоваряш на горните въпроси. А френски се учи.

Let it go...
-
Re: Питане за Федерална Канада
Това е официалния сайт в който можеш да намериш информация за федералната процедура за имигриране в Канада - имай предвид обаче че изискванията по нея са по-високи отколкото тези за Квебек, както и че в момента едва ли някой може да се ангажира с прогноза колко време би отнело да се мине по нея.astonmartin написа:Извинявам се ако въпроса ми е много глупав,но искам да попитам само в този прословут Квебек ли може да се имигрира легално.Има ли някакви имигрантски програми и в останалата част на страната.
http://www.cic.gc.ca/english/skilled/index.html
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
-
Re: Питане за Федерална Канада
Благодаря ти!Koko написа:Това е официалния сайт в който можеш да намериш информация за федералната процедура за имигриране в Канада - имай предвид обаче че изискванията по нея са по-високи отколкото тези за Квебек, както и че в момента едва ли някой може да се ангажира с прогноза колко време би отнело да се мине по нея.astonmartin написа:Извинявам се ако въпроса ми е много глупав,но искам да попитам само в този прословут Квебек ли може да се имигрира легално.Има ли някакви имигрантски програми и в останалата част на страната.
http://www.cic.gc.ca/english/skilled/index.html
astonmartin,
Процедурата за Quebec е много по-къса от процедурата за Федерална Канада.
А след като ти издадат Сертификaт за Quebec и виза за KА можеш да избираш и да отидеш където си поискаш.
За процедурата за Quebec трябва френски, но пък е много къса - около 1 година.
Процедурата за Федерална КА е много дълга - около 4-5 години.
Прецени и избери удобния за тебе вариант, ако наистина си решен да емигрираш. Успех!
А след като ти издадат Сертификaт за Quebec и виза за KА можеш да избираш и да отидеш където си поискаш.
Прецени и избери удобния за тебе вариант, ако наистина си решен да емигрираш. Успех!
-
Добре, мерси на всички , имам още един въпрос:Ако заминем с туристическа виза ,може ли на място т.е в Канада да пуснем документи за постоянно пребиваване.canat написа:astonmartin,
неastonmartin написа:Добре, мерси на всички , имам още един въпрос:Ако заминем с туристическа виза ,може ли на място т.е в Канада да пуснем документи за постоянно пребиваване.canat написа:astonmartin,
-