http://www.ottawabusinessjournal.com/31 ... 402359.php
Part of the problem for these industries is lack of people, but the most common theme is lack of interest. The message that there is, or will be, plenty of opportunity in the labour market has left many of us too picky and pretentious about what we're willing to do as a career. Too much emphasis in our urbane and educated society has come to be placed on white collar versus blue collar, degree versus diploma or certificate. One can argue that government must make it more financially attractive for Canadians to have children, but that will do nothing to change our preoccupation with a university-educated career path. We're becoming a nation that wants to spend a lot of time behind a desk and too little with a tool in hand.
Накъде духа вятъра
Накъде духа вятъра
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill
Пропусна да цитатнеш последния ред:
що се натискат да защитават сертификати след като са "образовани" за да работят съгласно стандартите установени от фирмата на един "недообразован" формално човек
. На едни хора тук им зададох тоя простичък въпрос и ела да видиш какво пънкане настана. Че и вероятностти намесиха, макар да се съмнявам да знаят на к'во се вика нормален закон
.
Лично мен тоя въпрос още в БГ-то ме тормозеше.
Откак "образованите" дойдоха на власт - Луканов, Костов, Виденов и т.н. (че даже и професори имахме, за цара не знам щото аз съм пешка
) нещо държавата никаква я нема. Виж по времето на "простия" правешки недоучил селянин Тошо се строиха язовири, каскади, магистрали и т.н. работи.
Ама попитай МSP и т.н. абревиатури по Майкрософстските наукиProblem is, this nation wasn't built with paper clips and Post-It notes.

Лично мен тоя въпрос още в БГ-то ме тормозеше.
Откак "образованите" дойдоха на власт - Луканов, Костов, Виденов и т.н. (че даже и професори имахме, за цара не знам щото аз съм пешка