Голям купон се очертава след изборите - особено ако либералите не успеят да вземат мнозинство и има някакъв сорт от миноритарно или коалиционно правителство което да даде някаква власт на Марио Дюмон и останалите лунита от ADQ...
Момчето иска собствена конституция за Кебек и Кебешко гражданство , като единственното ценно ми се вижда плана да се "вкарат в пътя" новите емигранти от мюсюлмански и сикски произход. Не знам това доколко ще се отрази и на новите емигранти от БГ произход... http://www.theglobeandmail.com/servlet/ ... tory/Front
btw, колкото и да са странни, ADQ не могат естествено да конкурират революционерите от PQ - абе въобще КУПОН.
Това всичко е алабала, нали до скоро ПК бяха на власт и какво, нищо, всичко е само приказки за печелене на гласове иначе няма да има промени в оправлението на провинцията, който и да спечели... А тия АДК са просто смешни и се въртят накъдето духне вятъра...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Според мен на тия лунатици там малко им трябва и ще направят купона пълен.
Ще има големи изненади в най-скоро време.
Пък и като отпаднат федералните такси ще дойдат на тяхно място други, защото то държава така не се прави от нищото.
Трябват пари. И то много.
Както каза учителя ни в КОФИ от второ ниво:
-Аз искам да умра след като Кебек се отдели.
AleksandrAI написа:Според мен на тия лунатици там малко им трябва и ще направят купона пълен.
Ще има големи изненади в най-скоро време.
Пък и като отпаднат федералните такси ще дойдат на тяхно място други, защото то държава така не се прави от нищото.
Трябват пари. И то много.
Както каза учителя ни в КОФИ от второ ниво:
-Аз искам да умра след като Кебек се отдели.
А той си е вече на възраст.
А кралицата какво казва по въпроса. Защото и в нейната кесийка ще бръкнат.
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
AleksandrAI написа:Ами тя не ми е преподавала в КОФИ
От кога КОФИ се премести в Алберта. Ние се чудим къде се запиля и защо го замениха с Курсове за интеграция, а ето че то емигрирало при вас.
Моля ви само не разрешавайте на програмата ни за социала да емигрира при вас, защото в една друга тема днес във форума се казва че самият Буш е обещал до 6 години американците да минат на гориво произведено от трева.
В Алберта има ли трева или е само пясъци?
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче