Имам CD за компютърно обучение по френски
-
- Обратна връзка:
Имам CD за компютърно обучение по френски
Здравейте,
сдобих се с диск за Интерактивно мултимедийно компютърно обучение "Ние говорим French"
Ще идваме на срещата в Бохеми в петък, ако някой иска да си го запише, моля да ми пише!
Поздрави
сдобих се с диск за Интерактивно мултимедийно компютърно обучение "Ние говорим French"
Ще идваме на срещата в Бохеми в петък, ако някой иска да си го запише, моля да ми пише!
Поздрави
:)
Tezi CD-ta imat zashtiti, no ako nqkoj uspee da zapishe neka drasne vyv foruma zashtoto i az sym fen:)
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Re: Имам CD за компютърно обучение по френски
Здрасти!Stanislava написа:Здравейте,
Поздрави

Ще дадеш ли малко повече подробности за диска?
Да не е този на Корал?
До петък!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Подробности за диска на:www.koralsoft.com , минимални изисквания win 95/98/2000, 16MB RAM, 5MB свободно дисково пространство
Re: Имам CD за компютърно обучение по френски
Pozdrawlenia za wzaimopomo6ta, kojato ste gotowi da okajete ! Samo taka.Stanislava написа:Здравейте,
Поздрави
Tuk w Canada ot Bibliotekite mojete da si wzemete dosta razli4ni interaktiwni sistemi za obu4enie po FR. Razni i raznoobrazni, spored interesa.
Zapiswaneto w Biblioteka e FREE, kakto i naemaneto.
Stawa po mestojiweene.
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Re: bravo
...
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.