KLM & Baggage allowance

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
flyfish

KLM & Baggage allowance

Мнение от flyfish »

От самолетната агенция и летище София ми казаха 2х23 кг.максимално тегло на човек с KLM.На мен ми се струва много малко като за емигранти :D .Като разгледах назад във форума,поне до скоро ,хората,които са летяли с KLM са били с 2х32кг.Промяна ли има в килограмите или на мен са ми дали грешна информация?Ако някой скоро е летял с КЛМ,моля да сподели.Иначе като търсих в сайта на КЛМ пише 2х23 кг. за икономична класа.Няма ли някакви преференции за трансатлантически полет или емигранти?
Странджата

Мнение от Странджата »

За сьжаление , това е положението,беше 32кг , сега е 23 :(
flyfish

Мнение от flyfish »

Сега, като потърсих по-старателно с търсачката,разбрах,че от повече от година КЛМ са намалили килограмите на 23,за разлика от повечето останали компании.Извинявам се на целия форум,а модераторите ако искат може да ми затрият темата:D .Поздрави. :wink:
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

разбрах че ако при закупуването на билет поискате да пътувате с по 32 кг се доплаща някакава сума - неголяма около 20 (не знам какво евро, бг или долари) на багаж, което е мн добре кат цена
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

От септември 2005 година е намален багажа за доста голям брой от авиокомпаниите. Така че освен ако не си платиш билет за бизнес класа разрешения багаж ще е 2*23 плюс ръчен багаж. В ръка можеш да носиш допълнително едно яке/палто, което не се отчита като ръчен багаж - така че това може да ти даде още малко простор. Дамската чанта също не се мери, тъй че дамите да взимат големи и здрави "дамски" чанти и да слагат в тях най-тежките работи.
Аватар
avve
Обратна връзка:

sochna,prjsna informacij

Мнение от avve »

vsushnost british sa zapazili 2*32kg
Letjh s chehite predi mesets i osven 2*23 kg, imash ruchen bagaj 13 kg, kato razmerite trjbva da sa takiva che da se pobere v pomeshtenieto nad glavata ti - edno kare t.e. ot nai-malkite kyfarcheta! Ruchnij bagaj nikoi nikyde ne mi go e meril! No British sa edinstvenite,koito sa zapazili 2*32!
Savoir c'est pouvoir!
Заключено