Нашите деди в Америка
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Re: Нашите деди в Америка
za tezi koito propusnat momenta tova sa t.n "makedonci" v USStrelets написа:http://clubs.dir.bg/showflat.php?Cat=7& ... t=all&vc=1
koito neshto si prilichat na sashtinski bulgari
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Коле,я влез в накой македонски форум и кажи 'Македонците са Българи' да видиш какво ще стане
ще ти се нахвърлят като бесни кучета. Аз се избъзиках веднъж и ми изтриха всички постинги
Обаче аз инат и пак влизам да тормозя македонците и те пак трият и така докато ми писна.Интересно,че не ми резнаха достъпа
ПП. Имах и подпис към профила - 'Господ е Българин'

ПП. Имах и подпис към профила - 'Господ е Българин'

Веднъж Киро Глигоров събира подчинените си и ги пита:Кума Лиса написа:Коле,я влез в накой македонски форум и кажи 'Македонците са Българи' да видиш какво ще стане![]()
![]()
ще ти се нахвърлят като бесни кучета. Аз се избъзиках веднъж и ми изтриха всички постинги
Обаче аз инат и пак влизам да тормозя македонците и те пак трият и така докато ми писна.Интересно,че не ми резнаха достъпа
![]()
ПП. Имах и подпис към профила - 'Господ е Българин'![]()
-Како е наша Македония?
-Па се йе добро.
-Како е наша партия у Македония?
-Па се йе добро.
-А како е наша бира у Македония?
-Се йе добро.
-А колко струва наша бира у Македония?
- Два лева струва.

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Впечатляващи са успехите на старата ни имиграция.
Още първите пристигнали ги виждаме като професори, адвокати, нотариуси, лекари, зъболекари, индустриалци, хотелиери.
Роден в село Смърдеш - собственик на хотел в Ню Йорк.
Роден в село Горно Броди - надзорник на железниците или собственик на завод...
Като имаме в предвид, че идвайки не са знаели и дума английски, а сигурно и на български едва са писали.
Впечатлява също как са държали на народността си.
Весели времена.
Още първите пристигнали ги виждаме като професори, адвокати, нотариуси, лекари, зъболекари, индустриалци, хотелиери.
Роден в село Смърдеш - собственик на хотел в Ню Йорк.
Роден в село Горно Броди - надзорник на железниците или собственик на завод...
Като имаме в предвид, че идвайки не са знаели и дума английски, а сигурно и на български едва са писали.
Впечатлява също как са държали на народността си.
Весели времена.