Тъй като назад видях няколко теми, в които хората питат как се попълват документите, се понапънах

Та ето и линковете за изтегляне:vilits:
ЕЙ, ХОРА! ПОМАГАЙТЕ!
ПРЕДИ НЯКОЙ БЕШЕ ПОМОГНАЛ С ПРЕПРАВЕНИ ФАЙЛОВЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ, В КОИТО МОЖЕШЕ ДА СЕ ПИШЕ. СЕГА В НОВИТЕ, КОИТО ИЗТЕГЛИХ - НЕ УСПЯВАМ. ИМА ЛИ НЯКАКЪВ "ЧАЛЪМ" ИЛИ ДА ГИ ПИША НА РЪКА ИЛИ КАК???МОЖЕ ДА МИ Е МНОГО ТЪП ВЪПРОСЪТ...ОБАЧЕ НЕ МОГА ДА СЕ СПРАВЯ! МНОГО ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА!!!
1. Demande de certificat de sélection
2. Декларация за съпрузи
3. Декларация за кандидат, упражняващ професия управлявана от ордер
4. Декларация за кандидат, упражнавящ регулирана професия
5. Декларация за кандидат с медицинско образование
6. Декларация за учители
7. Договор за финансова независимост
8. Декларация от роднини в Квебек
9. DCS за деца над 18 години
Ами , това са , вече мисля че са всичките. Само последната за децата нещо стана малко по голяма като файл, но мисля че не е проблем.
Постарал съм се да бъдат точно обработени, но въпреки това може да има някакви пропуски и се надявам ако има такива, който ги види да сигнализира и да ги поправя.
Надявам се, че ще помогна на хората, които не са много на "ти" с компютрите и ще им е по лесно да се справят с попълването.
Документите се отварят на обикновен Acrobat Reader(версия от 5 нагоре, за постарите не съм много сигурен , защото не съм пробвал), на места има пояснения за това , което трябва да се напише(ако забележите пропуски

До тук добре, щом никой не се сбажда, значи може и да няма пропуски или грешки(съмнявам се де):?:
Успех на всички
Поздрави
Венко